Sport

Abdallah l-a desfigurat pe Romario Benzar: imagine horror de pe masa de operație! I-a făcut o gaură în cap fotbalistului! Foto șocant

Hakim Abdallah a fost eliminat în prelungirile primei reprize din FC Botoșani - Dinamo, scor 2-1, după o intrare criminală la Romario Benzar.
24.04.2024 | 09:06
Abdallah la desfigurat pe Romario Benzar imagine horror de pe masa de operatie Ia facut o gaura in cap fotbalistului Foto socant
Abdallah l-a desfigurat pe Romario Benzar: imagine horror de pe masa de operație! I-a făcut o gaură în cap fotbalistului!
ADVERTISEMENT

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ajuns de urgență la spital.

Abdallah l-a desfigurat pe Romario Benzar: imagine horror de pe masa de operație! I-a făcut o gaură în cap fotbalistului!

Din păcate, meciul dintre FC Botoșani și Dinamo n-a fost lipsit de incidente. Abdallah fiind cel care a ratat un penalty și a fost eliminat în urma unei intrări criminale asupra lui Romario Benzar.

ADVERTISEMENT

Pur și simplu, jucătorul lui Dinamo i-a dat un picior în cap lui Romario Benzar în timpul unui duel care se voia a fi la minge. Crampoanele lui Abdallah i-au străpuns pielea fostului fotbalist de la FCSB și ambulanța a trebuit să intervină de urgență pe gazon.

După ce i-a fost pus guler cervical de către medicii de pe ambulanță, Romario Benzar (32 de ani) a fost transportat de urgență la spitalul din Botoșani, unde a fost cusut.

ADVERTISEMENT

Romario Benzar s-a ales cu o gaură de 5 centimetri în cap!

FANATIK a intrat în posesia unei imagini cu adevărat horror în care se vede gaura provocată de Abdallah în capul lui Romario Benzar. Poza a fost realizată chiar pe masa de operație unde se afla fundașul botoșănenilor.

Imaginea cu Romario Benzar pe masa de operație // Foto Fanatik
Imaginea cu Romario Benzar pe masa de operație // Foto Fanatik

Fotbalistul lui FC Botoșani a ieșit din operație azi noapte în jurul orei 00:30. Din informațiile FANATIK, examenul cu Computerul Tomograf (CT) a ieșit bine, însă urmează să mai facă si alte examinări pe parcursul zilei de astăzi.

ADVERTISEMENT

„Pacientul a ajuns în serviciul nostru stabil din punct de vedere hemodinamic. În urma investigațiilor clinice și paraclinice, a examenului computer tomograf și a consultului de specialitate neurologic s-a stabilit că pacientul este stabil și va merge cu tratament la domiciliu”, a declarat Ramona Guraliuc, medic șed UPU-SMURD al Spitalului Județean de Urgență Botoșani.

Diagnosticul pus de medici a fost traumatism cranio-cerebral acut deschis, cu o plagă zdrobită parietală, de aproximativ 5 centimetri.

ADVERTISEMENT

„Pe lângă Benzar, care este la spital, Țigănașu are capul spart de la faza penalty-ului, Șeroni are o tăietură pe tibie, unde nici nu s-a acordat fault, să nu mai vorbim de cartonaș. Sperăm că nu sunt accidentări serioase, cu toate că la Benzar este greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare” – Bogdan Andone, antrenorul FC Botoșani