Sport

Abdallah, „groparul” lui Dinamo?! A ratat penalty, a luat cartonaș roșu și l-a băgat în spital pe Benzar, totul într-o singură repriză!

Abdallah a i-a scos din minți pe fanii lui Dinamo în prima repriză a meciului de la Botoșani. A ratat un penalty și a fost eliminat după ce i-a spart capul lui Benzar
23.04.2024 | 20:55
Abdallah groparul lui Dinamo A ratat penalty a luat cartonas rosu si la bagat in spital pe Benzar totul intro singura repriza
Abdallah, „groparul” lui Dinamo?! A ratat penalty, a luat cartonaș roșu și l-a băgat în spital pe Benzar, totul într-o singură repriză! FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Hakim Abdallah a fost „omul negru” la Botoșani, acolo unde am avut parte de cea mai nebună primă repriză a sezonului. „Centralul” George Găman a luat mai multe decizii care au dat „foc” stadionului.

Abdallah, „omul negru” al lui Dinamo! La Botoșani, atacantul și-a dinamitat echipa într-o singură repriză

Hakim Abdallah i-a dezamăgit pe fanii lui Dinamo când echipa avea cea mai mare nevoie de el. Mai întâi, fotbalistul din Madagascar a ratat un penalty, în minutul 29, la scorul de 1-0 pentru FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 29 de ani nu doar că a irosit lovitura de pedeapsă, dar a șutat mult pe lângă parta apărată de Răzvan Ducan, veriga slabă din tabăra gazdelor. Pentru scurt timp, eroarea lui Abdallah a fost reparată de Selmani, care a făcut 1-1 în al doilea minut de prelungiri.

Putem spune că Selmani a reparat și gafa lui Gabriel de Moura. Fundașul dreapta a fost responsabil cu deschiderea scorului, când a trimis în proprie poartă centrarea lui Enzo Lopez.

ADVERTISEMENT

Revenind la Abdallah, vârful lui Dinamo și-a lăsat echipa în inferioritate numerică înainte de ultimul fluier al primei reprize. Într-un duel la mijocului terenului cu Romario Benzar, atacantul „câinilor” i-a dat un picior în cap fundașului moldovenilor.

Astfel, Benzar s-a ales cu capul spart și nu a mai putut continua meciul. Ba, mai mult, fundașul dreapta a plecat cu Ambulanța de la stadion. Lui Benzar i s-a bandajat capul, dar i s-a pus și guler cervical. – vezi VIDEO

ADVERTISEMENT

Abdallah, pe urmele lui Homawoo

Nu este primul meci din acest play-out când un jucător de la Dinamo bagă în spital un adversar. O accidentare mult mai horror s-a produs în urmă cu două etape, când roș-albii au învins-o cu 1-0 pe Poli Iași.

Atunci, tot în prima repriză, Jose Homawoo l-a „spulberat” pe Luca Mihai, iar fotbalistul împrumutat de la CFR Cluj a fost la un pas să își piardă auzul și vederea. Din păcate, la acea fază, Ovidiu Hațegan n-a procedat la fel de bine precum George Găman și l-a iertat de eliminare pe Homawoo. Ulterior, arbitrul arădean și-a cerut scuze pentru acea decizie.

ADVERTISEMENT
  • 4 goluri a marcat Hakim Abdallah pentru Dinamo în acest sezon
Tags: