Fotbal intern

Abia a venit şi deja a fost ochit de Gigi Becali: “Petre a fost în minus. La fel şi Florinel” + noi critici pentru “Mbappe” Coman: “o să stea pe bancă”

22.02.2020 | 23:18
Abia a venit si deja a fost ochit de Gigi Becali Petre a fost in minus La fel si Florinel  noi critici pentru Mbappe Coman o sa stea pe banca
ADVERTISEMENT

Adrian Petre abia s-a transferat la FCSB şi a fost deja ochi de Gigi Becali. Vicecampioana României a încheiat la egalitate meciul cu Chindia Târgovişte, scor 1-1, iar atacantul naţionalei de tineret a României a jucat doar în prima repriză.

Gigi Becali, primele critici pentru Adrian Petre

După FCSB – Chindia 1-1, Gigi Becali a comentat prestaţia jucătorilor antrenaţi de Bogdan Argeş Vintilă. Chiar dacă a jucat primul meci pentru formaţia roş-albastră, Adrian Petre a fost criticat de patronul vicecampioanei României, dar a fost imediat cauţionat. Florinel Coman nu a fost la fel de norocos şi a intrat din nou în colimatorul lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

“Eu așa cred, că am jucat bine, dar nu am marcat al doilea gol. N-ai cum să dai gol când joci cu unul sau doi oameni în minus. Petre şi Coman au fost în minus în prima repriză. Stai, că Petre abia a venit, o să-l mai vedem. O să aibă timp să joace.

N-am ce să reproşez echipei. Atitudine au avut, au jucat. Şi Tănase a fost şters. L-ai bagat pe Moruțan, care pare de pe altă planetă. Ce să faci”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, taxat dur de Gigi Becali

La finalul meciului FCSB – Chindia 1-1, Florinel Coman a fost fotbalistul care a ieşit cel mai şifonat după analiza la cald a lui Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor i-a transmis că în curând îşi va pierde locul de titular. În plus, Olimpiu Moruţan a fost şi el criticat, iar Bogdan Vintilă a primit la rândul lui un mesaj clar.

“Florinel, dacă el vrea ca echipa să joace toată pentru el, intră în duel cu 2-3. Așa e cand ai iubire de sine și nu ești altruist. Nu o să mai joace, o să stea pe bancă. Ce să facem?

ADVERTISEMENT

Dacă joacă așa nu mai iau nici 1 milion pe el. Bine, nu contează. El dacă va sta pe bancă îi vor veni mințile la cap. Eu așa cred. Că va sta.Nu înțelege că e joc de echipă. În loc să îl vadă pe primul și să paseze, se gândește cum să dribleze, se învârte. Asta e, o să iau eu banii.

Momentan, Vintilă face doar ce vrea el. Asta până într-o zi, când o să mă supăr. Poate mâine, poate săptămâna viitoare! Îl mai las un meci, primul din play-off. După asta fac eu tot”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT