Sport

”Florinel Coman trebuie să plece de la FCSB”. Mesaj ferm pentru vedeta lui Gigi Becali

Florinel Coman are parte de un sezon excelent alături de FCSB, iar un fost internațional îl sfătuiește ca în vară să plece în străinătate.
26.04.2024 | 19:27
Florinel Coman trebuie sa plece de la FCSB Mesaj ferm pentru vedeta lui Gigi Becali
Florinel Coman are parte de un sezon excelent alături de FCSB, iar un fost internațional îl sfătuiește ca în vară să plece în străinătate. Sursă foto: Răzvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Patronul Gigi Becali a dezvăluit că sunt șanse foarte mari ca atacantul de 26 de ani să se transfere în străinătate. FANATIK a aflat în exclusivitate că destinația jucătorului este Qatar, clubul Al Duhail fiind pregătit să achite clauza de reziliere.

Florinel Coman, îndemnat să plece de la FCSB

Cifrele lui Florinel Coman în actualul sezon arată foarte bine, iar fostul internațional Basarab Panduru îl îndeamnă pe internaționalul român să plece în străinătate după ce se va încununa campion cu ”roș-albaștrii”.

ADVERTISEMENT

”Eu cred că Florinel Coman trebuie să plece. În 2019-2020 are un sezon bunicel, cu 2.200 de minute. Probabil că voia atunci să plece, n-a plecat și uite ce a urmat. O ia în jos imediat, 1.500 de minute, apoi cu tot cu accidentare, 890 de minute.

În momentul ăla unde e Coman? Nu mai e niciunde! Nimeni nu oferă nimic pe el, nici măcar 3 milioane. Anul trecut este deja pregătit, iar anul ăsta ajunge la 2.500 de minute și 18 goluri. Cred că trebuie să plece.

ADVERTISEMENT

La noi e vorba de bani. La sfârșitul carierei, toată lumea te întreabă câți bani ai făcut, nu contează că e Qatar sau alt campionat”, a declarat Panduru despre plecarea lui Coman de la FCSB, la Orange Sport.

Cât va câștiga Coman în Qatar

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că nu va accepta ca cele 5 milioane de euro care reprezintă clauza de reziliere a contractului lui Coman să fie plătită în rate de cei de la Al Duhail. Mai mult, e gata să îi dea fotbalistului un bonus de 500.000 de euro dacă joacă în preliminariile Champions League.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman ar urma să semneze un contract valabil pe 4 ani cu Al Duhail. Astfel, internaționalul român ar putea ajunge la 8 milioane de dolari în 4 ani în Qatar. Lunar, Coman ar urma să câștige 166.000 de dolari.

Ar fi un salariu de 5 ori mai mare decât suma pe care o câștigă în prezent la FCSB. Fotbalistul de 26 de ani este foarte aproape să plece în afară din postura de campion al României cu FCSB. Echipa lui Gigi Becali mai are nevoie de un punct pentru a se încorona.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Florinel Coman este indisponibil pentru acest joc, după ce a ieșit accidentat din meciul cu Sepsi. Horia Ivanovici a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că vedeta ”roș-albaștrilor” are șanse minime să evolueze.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru „1x și peste 1,5 goluri” la meciul FCSB - Farul