News

Abonamentele STB pot fi prelungite la orice punct de vânzare. Și plata cu cardul bancar a fost extinsă

Reprezentanții STB (Societatea de Transport București) au anunțat vineri că toate tipurile de abonamente pot fi prelungite la orice punct de vânzare, iar călătorii vor putea folosi și cardul bancar.
06.05.2022 | 14:52
Abonamentele STB pot fi prelungite la orice punct de vanzare Si plata cu cardul bancar a fost extinsa
ADVERTISEMENT

Este o veste așteptată de mult timp de călători, mai ales că abonamentele STB nu puteau fi prelungite la orice punct de vânzare. În același timp, nici cardul bancar nu putea fi folosit la orice punct de vânzare al STB.

STB rezolvă în sfârșit situația reîncărcării abonamentelor

În comunicatul de presă, reprezentanții STB au transmis că s-a trecut la digitalizarea completă pentru o mai mare accesibilitate. Astfel, toate centrele de reîncărcare și punctele de vânzare au fost dotate cu POS.

ADVERTISEMENT

Așadar, de vineri se pot emite și reîncărca toate tipurile de abonamente în toate centrele de vânzare ale STB SA. Inclusiv cele cu reduceri sau gratuități. Asta înseamnă că elevii, studenții și pensionarii vor putea achiziționa sau prelungi valabilitatea abonamentelor de la orice punct de vânzare STB SA.

Prin acest demers oferim utilizatorilor STB SA confort și siguranță la plata titlurilor de călătorie cu cardul bancar, precum și un acces facil la achiziționarea acestora prin integrarea tuturor funcționalităților în întreaga rețea de comercializare a societății.

ADVERTISEMENT

Procesele de modernizare și digitalizare ale societății fac parte din direcțiile strategice de dezvoltare STB SA, toate eforturile fiind menite să crească calitatea serviciilor oferite călătorilor, precum și îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru angajați”, a declarat directorul general al STB, Adrian Criț.

Reacțiile unor călători au fost pe măsură

Pe pagina de Facebook a STB, unii călători și-au exprimat satisfacția după acest anunț: ”În sfârșit! Așteptăm minunea de când lumea!” / ”Bună ziua. Păi era și cazul! Nici nu știu de ce nu ați făcut așa de prima dată, de la început.

ADVERTISEMENT

Când trebuia să cauți chioșcuri aiurea, să faci ceva pe abonamentul tău, că nu se putea peste tot, oriunde… Foarte încuiat era la creier cine a făcut cum era până acum.

Altfel, reprezentanții STB au transmis că lista completă a centrelor de emitere și reîncărcare se regăsește pe site-ul stbsa.ro – https://www.stbsa.ro/punct_bilet. Ei au mai menționat că plata titlurilor de călătorie se poate face și online pe site-ul STB SA – https://online.stbsa.ro/, prin intermediul aplicației 24Pay sau prin SMS la 7458, disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă.

ADVERTISEMENT