Fotbal international

Video. AC Milan, victorie spectaculoasă în partida cu Austria Viena! Italienii au câştigat matematic grupa

AC Milan a făcut spectacol pe San Siro în faţa celor de la Austria Viena şi a obţinut o victorie categoric în penultima etapă din Grupa D şi este matematic calificată în faza următoare de pe primul loc.
23.11.2017 | 16:00
Video AC Milan victorie spectaculoasa in partida cu Austria Viena Italienii au castigat matematic grupa
ADVERTISEMENT

FINAL! AC Milan a câştigat cu 5-1 duelul cu Austria Viena şi a câştigat matematic Grupa D din Europa League, în urma rezultatului de egalitate dintre AEK Atena şi Rijeka.

Min. 90+2 : GOOOOL Milan! Cutrone îl driblează cu lejeritate pe portarul advers şi stabileşte scorul final  VEZI VIDEO GOLUL

ADVERTISEMENT

Min. 70 : GOOOOL Milan! Andre Silva marchează din nou  VEZI VIDEO GOLUL

PAUZĂ! Gazdele au revenit spectaculos în urma golului primit

Min. 42: GOOOOL Milan! Cutrone înscrie cu o lovitură de cap şi e 3-1 pentru AC Milan  VEZI VIDEO GOLUL

Min. 36: GOOOOL Milan! Andre Silva îl execută pe portar cu un şut puternic  VEZI VIDEO GOLUL

Min. 27: GOOOOL Milan! Rodriguez a egalat rapid pentru AC Milan cu un şut din careu  VEZI VIDEO GOLUL

ADVERTISEMENT

Min. 22: GOOOL Austria Viena! Bonucci îşi înscrie în proprie poartă după o intervenţie de cascadorii râsului VEZI VIDEO GOLUL

START DE MECI

UPDATE, ora 22:00 / În câteva minute începe meciul dintre AC Milan şi Austria Viena. Gazdele se califică şi cu un rezultat de egalitate VEZI MECIUL LIVE ONLINE AICI

ADVERTISEMENT

AC Milan – Austria Viena LIVE STREAM Europa League. Vincenzo Montella a anunţat că are aşteptări mari în Europa League. Antrenorul de 43 de ani a declarat, în conferinţa de presă premergătoare meciului, că există multă presiune la echipă, iar jucătorii transferaţi în această vară resimt acest lucru cel mai tare. VEZI MECIUL LIVE ONLINE AICI.

AC Milan – Austria Viena LIVE STREAM Europa League. “Am mari aşteptări în Europa. Am dat tot ce am avut mai bun în toate competiţiile în care am fost angrenaţi. Vreau să obţinem calificarea încă din această seară, pentru a ne concentra mai mult pentru meciurile din campionat. Este foarte multă presiune, iar noii jucători resimt din plin asta. Vreau să obţin cele trei puncte, chiar dacă nu vom avea o prestaţie convingătoare”, a declarat Vincenzo Montella înaintea meciului de joi.

ADVERTISEMENT

AC Milan – Austria Viena LIVE STREAM Europa League. Austriecii vor să profite de orice şansă

AC Milan – Austria Viena LIVE STREAM Europa League. Austria Viena are o singură victorie în faza grupelor, 4-1 cu Rijeka, obţinută chiar în ultima etapă din Europa League. Thorsten Fink, antrenorul austriecilor, a declarat înaintea meciului că AC Milan nu are prea multe slăbiciuni.

AC Milan – Austria Viena LIVE STREAM Europa League. “Nici Roma nu a fost construită într-o singură zi. Au arătat bine în meciurile importante, însă nu au ajuns în top aşa cum se aşteptau. Nu am remarcat prea multe slăbiciuni. Avem jucători rapizi şi vor încerca să facem tot posibilul în meciul cu AC Milan, trebuie să profităm de orice oportunitate”, a declarat Thorsten Fink.

ADVERTISEMENT
Tags: