Sport

AC Milan – Chelsea 0-2, în etapa 4 din grupele Champions League. PSG, remiză cu Benfica! Real Madrid o egalează pe Şahtior Doneţk la ultima fază. Video

Vezi aici în format LIVE stream AC Milan - Chelsea, precum și celelalte partide din etapa 4 din grupele Champions League de marți, 11 octombrie.
12.10.2022 | 00:47
AC Milan  Chelsea 02 in etapa 4 din grupele Champions League PSG remiza cu Benfica Real Madrid o egaleaza pe Sahtior Donetk la ultima faza Video
Jorginho a deschis scorul în AC Milan - Chelsea
ADVERTISEMENT
11-10-2022
21:46

Accidentare horror în prelungirile meciului Șahtior - Real Madrid, la golul marcat de Rudiger

Real Madrid a scăpat ca prin urechile acului de o înfrângere în meciul cu Șahtior datorită unui gol marcat de Antonio Rudiger în minutul 90+5, după o eroare a portarului Trubin.

Însă, fundașul german al „galacticilor” nu s-a putut bucura pe deplin după acest gol, deoarece a suferit o accidentare horror, în urma căreia a părăsit terenul plin de sânge.

La o minge aruncată în careu de Kroos, Rudiger i-a luat fața portarului Trubin, ieșit eronat din poartă, și a trimis cu capul în plasă. Însă, imediat după aceea, cei doi jucători s-au izbit violent cap în cap și au avut nevoie de intervenția de urgență a medicilor.

Portarul ucrainenilor a primit îngrijiri chiar pe gazon și scăpat cu un bandaj aplicat pe frunte, însă Rudiger a suferit o hemoragie foarte puternică și a fost transportat la ambulanță. Din imagini se poate observa clar tricoul plin de sânge al jucătorului madrilen.

https://twitter.com/FranAR002/status/1579942845615865856

11-10-2022
18:57

Rezultatele meciurilor de marţi

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

FINAL AC Milan – Chelsea 0-2 (Jorginho 21-penalty, Aubameyang 34)

Min. 60: Acțiune periculoasă a lui Rafael Leao, care centrează foarte bine, însă Dest, găsit liber la 14 metri lateral dreapta, a șutat peste poartă.

Min. 49: Gallagher, care a intrat pe teren după pauză, primește o minge în careu, în banda dreaptă, Krunic îl încurcă pe Tătărușanu, dar noul intrat trimite în plasa laterală.

Min. 44: Tătărușanu scoate în corner un șut puternic al lui Mount și o salvează pe Milan de un scor de forfait.

Min.37: Pioli îl scoate pe Brahim Diaz și îl introduce pe Dest cu speranța de a rezolva problemele din defensivă.

Min. 34: GOOOL Chelsea! Acțiune rapidă a londonezilor, Mount pasează perfect și Aubameyang nu-i dă vreo șansă lui Tătărușanu.

Min. 27: Giroud, singur-singurel la 11 metri, reia cu capul, pe lângă poartă, o centrarea perfectă a lui Brahim Diaz.

Min. 21: GOOOL Chelsea! Jorginho execută perfect lovitura de la 11 metri și îl învinge pe Tătărușanu.

Min. 18: Mount scapă pe banda dreaptă, Tomori încearcă să-l oprească prin toate mijloacele, dar îl faultează. Penalty și eliminare.

FINAL PSG – Benfica 1-1 (Mbappe 40 / J. Mario 62)

Min. 86: Kylian Mbbape a înscris cu o execuţie spectaculoasă, foarfecă laterală, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

Min. 62: GOOOL Benfica! Joao Mario a executat perfect lovitura de la 11 metri.

Min. 60: Marco Verratti îl agaţă pe Rafa Silva, în marginea careului, şi arbitrul a acordat penalty, după ce a revăzut faza cu ajutorul sistemului VAR.

Min. 40: GOOOL PSG! Kylian Mbappe a executat perfect lovitura de la 11 metri.

Min. 38: Antonio Silva l-a faultat în careu pe Juan Bernat şi PSG a primit o lovitură de la 11 metri.

FINAL Șahtior Donețk – Real Madrid 1-1 (Zubkov 46 / Rudiger 90+5)

Min. 90+5: GOOOL Real Madrid! La ultima fază a meciului, Kroos aruncă o minge în careul gazdelor, portarul Trubin iese total neinspirat, Rudiger îi ia fața și trimite cu capul în plasă.

Min. 64: Ocazie monumentală ratată de Șahtior. Traore scapă singur cu Lunin, încearcă un dribling, portarul oaspeților reușește să agațe inițial mingea, o scapă apoi, iar Traore trimite în bară din 3 metri, cu toată poarta goală în față.

Min. 46: GOOOL Șahtior! La doar 36 de secunde de la reluarea partidei, gazdele deschid scorul prin Zubkov, care a trimis cu capul în plasă o centrare de pe stânga a lui Mykhayliechenko.

FINAL Borussia Dortmund – Sevilla 1-1 (Bellingham 35 / Nianzou 18)

Min. 35: GOOOL Borussia Dortmund! Jude Bellingham a primit o pasă de Meunier şi a înscris cu un şut din interiorul careului.

Min. 18: GOOOL Sevilla! După o lovitură liberă a lui Rakitic, Nianzou a reluat perfect cu capul şi a deschis scorul.

FINAL Dinamo Zagreb – RB Salzburg 1-1 (Ljubicic 42 / Seiwald 12)

Min. 42: GOOOL Dinamo Zagreb! Ljubicic a şutat din marginea careului şi l-a învins pe portarul austriecilor, după ce mingea a fost uşor deviată. 

Min. 12: GOOOL RB Salzburg! Nicolas Seiwald deschide scorul cu un şut din interiorul careului.

FINAL Celtic Glasgow – RB Leipzig 0-2 (Werner 75, Forsberg 84)

Min. 84: GOOOL RB Leipzig! Emil Forsberg majorează scorul după o pasă a lui Timo Werner,

Min. 75: GOOOL RB Leipzig! Andre Silva l-a găsit perfect pe Timo Werner, care deschide scorul.

Min. 74: Nkunku a căzut în careu, iar jucătorii lui RB Leipzig au cerut o lovitură de la 11 metri. Atbitrul a consultat sistemul VAR şi a făcut semn că nu poate fi acordată o lovitură de la 11 metri.

Clasamentele după meciurile din etapa a 4-a

clasament

11-10-2022
17:59

Ciprian Tătărușanu, titular în AC Milan - Chelsea

Au apărut echipele de start la AC Milan – Chelsea, meci care va începe la ora 22:00. Ciprian Tătărușanu e din nou titular în poarta gazdelor.

AC Milan: Tătăruşanu – Kalulu, Gabbia, Tomori, Hernandez – Tonali, Bennacer – Krunic, Diaz, Leao – Giroud. Antrenor: S. Pioli

Chelsea: Kepa – Chalobah, T. Silva, Koulibaly – James, Jorginho, Kovacic, Chilwell – Mount, Sterling – Aubameyang. Antrenor: G. Potter


PSG: Donnarumma – Danilo, Marquinhos, Ramos – Hakimi, Vitinha, Verratti, Bernat – Sarabia, Mbappe, Neymar. Antrenor: Christophe Galtier

Benfica: Vlachodimos – Bah, Antonio Silva, Otamendi, Grimaldo – Florentino, Aursnes – Fernandez, Joao Mario, Rafa Silva – Goncalo Ramos. Antrenor: Roger Schmidt


Șahtior: Trubin – Mykhayliechenko, Bondar, Matviyenko, Konoplia – Stepanenko – Zubkov, Bondarenko, Sudakov, Mudryk – Traore. Antrenor: Igor Jovicevic

Real Madrid: Lunin – Lucas Vazquez, Nacho, Rudiger, Mendy – Valverde, Tchouameni, Kroos – Rodrygo, Benzema, Hazard. Antrenor: Carlo Ancelotti

11-10-2022
16:44

Maccabi Haifa - Juventus 2-0 şi FC Copenhaga - Manchester City 0-0, în primele meciuri de marți seara

Vezi aici cele mai importante faze.

FINAL Maccabi Haifa – Juventus 2-0 (Atzili 7, 42)

Min. 42: GOOOL Maccabi! Atzili face „dubla” cu un șut fabulos din careu, la colțul scurt, direct sub transversală.

Min. 12: Chery execută o lovitură liberă de la 20 de metri, mingea lovește transversala.

Min. 7: GOOOL Maccabi! Centrare de pe stânga și Atzili reia cu capul în plasă din centrul careului mare.


FINAL FC Copenhaga – Manchester City 0-0

Min. 73: Kristansen a trimis o centrare perfectă în careu, dar Johannesson nu a reuşit să ajungă la balon, după ce scăpase de marcaj.

Min. 30: După ce a consultat reluările cu ajutorul sistemului VAR, Artur Soares Dias l-a eliminat pe Sergio Gomez. Fundaşul lui Manchester City l-a faultat pe Hakon Haraldsson în poziţie de ultim apărător, însă arbitrul lăsase jocul să continue în primă fază.

Min. 25: Riyad Mahrez a executat modest lovitura de la 11 metri, iar mingea a fost repinsă de Grabara.

Min. 23: Jocul a fost oprit pentru ca arbitrul să revadă o fază petrecută la un corner executat de jucătorii lui Manchester City. Artur Soares Dias a acordat o lovitură de la 11 metri pentru un henţ al lui Boilesen.

Min. 11: După ce danezii au încercat să degajeze o minge din marginea careului, balonul a ajuns la Rodri, care a marcat. Faza a fost revăzută de arbitru cu ajutorul sistemului VAR, iar reuşita a fost anulată pentru un henţ al lui Mahrez, în construcţia fazei.

11-10-2022
15:42

Echipele de start pentru Maccabi Haifa - Juventus şi FC Copenhaga - Manchester City, meciurile de la 19:45

Maccabi Haifa: Cohen – Sundgren, Batubinsika, Goldberg, Comud – Mohamed, Lavi, Chery – Atzili, Pierrot, David. Antrenor: B. Bakhar.

Juventus: Szczesny – Danilo, Bonucci, Rugani, Sandro – Cuadrado, Paredes, Rabiot, McKennie – Di Maria, Vlahovic. Antrenor: M. Allegri.


FC Copenhaga: Grabara – Lund, Khocholava, Boilsen – E. Kristensen, Stamenic, Lerager, V. Kristansen – Claesson, Haraldsson, Daramy. Antrenor: J. Neestrup,

Manchester City: Ederson – Cancelo, Akanji, Laporte, Gomez – De Bruyne, Rodri, Gundogan – Mahrez, Alvarez, Grealish. Antrenor: P. Guardiola,

Erling Haaland este rezervă la meciul FC Copenhaga – Manchester City.

Marţi, 11 octombrie, începe etapa 4 din faza grupelor din Champions League, iar  meciul considerat cap de afiș este AC Milan – Chelsea, marile favorite la calificare din Grupa E. Şase dintre cele opt meciuri ale serii vor fi transmise la TV, în România, ca de obicei, pe canalele Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

AC Milan – Chelsea, meciul serii în etapa 4 din grupele Champions League. Programul partidelor de azi, 11 octombrie 2022

De departe, AC Milan – Chelsea, duelul marilor favorite din grupa E, este meciul serii în grupele Champions League. De asemenea, partidele PSG – Benfica, Borussia Dortmund – Sevilla, Șahtior Donețk – Real Madrid şi Maccabi Haifa – Juventus prezintă un real interes.

ADVERTISEMENT

Cele două mari puteri din Serie A, AC Milan și Juventus riscă destul de mult, pentru că londonezii par a fi început să se integreze în filozofia de joc a a noului antrenor, Graham Potter și rezultatele au început să apară unele după altele în toate competițiile, iar torinezii oricum sunt în mare pericol, chiar dacă vor câștiga în Israel ca urmare a faptului că au pierdut acasă cu Benfica.

FC Copenhaga – Manchester City (grupa G, ora 19:45)

Maccabi Haifa – Juventus (grupa H, ora 19:45)

AC Milan – Chelsea (grupa E, ora 22:00)

Dinamo Zagreb – RB Salzburg (grupa E, ora 22:00)

Șahtior Donețk – Real Madrid (grupa F, ora 22:00)

Celtic Glasgow – RB Leipzig (grupa F, ora 22:00)

Borussia Dortmund – Sevilla (grupa G, ora 22:00)

PSG – Benfica (grupa H, ora 22:00)

Cine transmite la TV meciurile zilei, de pe 11 octombrie 2022, din etapa 4 a grupelor Ligii Campionilor

Șase dintre cele opt meciuri din data de marți, 11 octombrie 2022, din etapa 4 a grupelor Champions League, vor fi transmise la TV. Partidele pot fi urmărite pe posturile Digi Sport, Orange Sport, Prima Sport. Singurele jocuri care nu vor putea fi vizionate pe micile ecrane sunt Dinamo Zagreb – Salzburg din grupa E și Celtic Glasgow – RB Leipzig, din grupa F.

ADVERTISEMENT

De asemenea, toată acţiunea din meciurile disputate în etapa 4 din grupele Champions League, inclusiv din cele două partide netelevizate,  va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO dacâ veți alege opțiunea de a intra pe site-ul FANATIK. Aici în mod cert puteți alege să urmăriți oricare dintre cele opt jocuri.

FC Copenhaga – Manchester City (ora 19:45, grupa G Digi Sport 1, Orange Sport 2, Prima Sport 1)

Maccabi Haifa – Juventus (ora 19:45, grupa H Digi Sport 2, Orange Sport 3, Prima Sport 2)

AC Milan – Chelsea (ora 22:00 grupa E Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)

Șahtior Donețk – Real Madrid (ora 22:00, grupa F Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2 – se joacă în Polonia, la Varșovia)

ADVERTISEMENT

PSG – Benfica (ora 22:00, grupa H Digi Sport 3, Orange Sport 3, Prima Sport 3)

Borussia Dortmund – Sevilla (ora 22:00, grupa G Digi Sport 4, Orange Sport 4, Prima Sport 4)

Toate informaţiile despre AC Milan – Chelsea, meciul serii din etapa 4 a grupelor Champions League, marți, 11 octombrie. Apără Tătărușanu

AC Milan – Chelsea este derby-ul Grupei E dar, totodată, și cel mai tare meci al serii de marți, 11 octombrie, din etapa 4 a grupelor Champions League. Înaintea acestui meci, italienii și englezii au câte patru puncte, dar Chelsea e pe locul 2, datorită golverajului și victoriei directe, cu 3-0, iar rossonerii pe locul 3. Un eșec sau chiar și un egal făcut de Milan poate complica serios drumul rossonerilor spre primăvara Champions League.

Marea problemă a antrenorului Stefano Pioli este numărul mare de jucători accidentați. Ciprian Tătărușanu, care a apărat în tur, va continua între buturi, având un moral bun după ce în campionat a ținut poarta închisâ în meciul cu Juventus. Șase absențe, majoritatea defensive. are AC Milan. La casele de pariuri londonezii sunt favoriți la cota de 2,30, italienii primind 3,50 la victorie, iar șansă dublă X2 are 1,35 și șansă dublă 1X ajunge la 1,65. Un gol marcat de Milan aduce cota de 1,40, iar pentru peste 1,5 goluri cota este de 1,35.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să ştiți despre PSG – Benfica, Borussia Dortmund – Sevilla şi Șahtior Donețk – Real Madrid, partide din etapa 4 a grupelor Ligii Campionilor

PSG – Benfica este meciul prin care campioana Franței poate face desprinderea în grupa H de portughezi, cu care se află deocamdată la egalitate de puncte, după ce au remizat la Lisabona. Marea problemă a parizienilor este că sunt extrem de mici șansele ca Leo Messi să se refacă după o problemă musculară și totul ar rămâne pe tandemul Mbappe – Neymar, jucători aflați într-o relație rece de mai multă vreme.

Borussia Dortmund a făcut un pas uriaș spre a-și asigura locul 2 în grupa G, după extraterestra Manchester City în urma succesului categoric, scor 4-1, de la Sevilla și poate fi calificată matematic pentru următoarea fază dacă repetâ succesul acasâ. Sevilla e cu un nou antrenor, Jorge Sampaioli, după eșecul din tur.

Real Madrid merge la Varșovia pentru partida a doua cu Șahtior Donețk și cu o victorie, care ar fi ceva normal, ar câștiga deja grupa F. Real va fi în continuare fără Thibault Courtois între buturi, din cauza unei probleme musculare.

ADVERTISEMENT