Sport

Lionel Messi, emoții pentru Argentina cu o lună înainte de Cupa Mondială. Starul lui PSG lipsește și contra Benficăi

Lionel Messi nu a intrat pe teren pentru PSG cu Reims, scor 0-0 din Ligue 1. Starul argentinian le dă emoții fanilor cu o lună înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar.
10.10.2022 | 09:43
Lionel Messi emotii pentru Argentina cu o luna inainte de Cupa Mondiala Starul lui PSG lipseste si contra Benficai
Lionel Messi le dă emoții fanilor cu o lună înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
10-10-2022
13:12

Messi ratează și meciul cu Benfica

Accidentat la meciul cu Benfica, Leo Messi nu a evoluat în ultima partidă disputată de PSG, 0-0 cu Reims. Și, potrivit RMC Sport, nu a efectuat nici antrenamentul din această dimineață.

Jurnaliștii francezi spun că argentinianul nu este complet refăcut, iar antrenorul Christophe Galtier a decis să nu riște și nu-l va folosi marți, în meciul cu Benfica, din Liga Campionilor. Cu atât mai mult cu cât duminică PSG o întâlnește acasă, în derbyul campionatului, pe Marseille.

Paris Saint Germain a remizat în etapa a 10-a din Ligue 1 cu Reims, scor 0-0. Campioana Franței nu a putut fi ajutată în teren de Lionel Messi. Astfel, starul de la PSG le dă emoții fanilor în ceea ce privește prezența sa la cea mai așteptată competiție a anului.

Lionel Messi nu a intrat pe teren în remiza dintre PSG și Reims

În urmă cu 4 zile, Lionel Messi a anunțat că Turneul Final din Qatar este ultimul din cariera sa. Internaționalul argentinian le dă și mai multe emoții fanilor, după ce nu s-a aflat pe teren în meciul din campionat.

ADVERTISEMENT

Câștigător al Balonului de Aur, Lionel Messi a ieșit accientat din partida cu Benfica, meci în care a evoluat timp de 81 de minute. Totuși, antrenorul francezilor, Christophe Galtier, a făcut apel la calm și a mărturisit că nu este nimic grav.

Potrivit Le Parisien, Messi a avut nevoie de o perioadă de recuperare. Abia după meciul din campionat cu Reims, Messi a revenit la antrenamente. Fostul fotbalist al Barcelonei ar putea reveni pe teren în partida din Champions League cu Benfica.

ADVERTISEMENT

Argentina, 35 de meciuri la rând fără înfrângere

Astfel, câștigătorul a 7 Baloane de Aur se află în pole-position pentru a evolua în cadrul ultimului său turneu final din carieră. Argentina traversează o perioadă extraordinară. Formația pregătită de Lionel Scaloni are 35 de partide consecutive fără înfrângere.

Mai mult decât atât, naționala lui Leo Messi a reușit să obțină 26 de victorii în cele 35 de meciuri. Argentina se află în grupa C a Campionatului Mondial din Qatar alături de Polonia, Mexic și Arabia Saudită. Trupa lui Lionel Scaloni va debuta împotriva Arabiei Saudite pe 22 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Argentina, cu Lionel Messi în teren, a câștigat anul acesta Finalissima 2022, confruntarea dintre câștigătoarea Euro 2020 (Italia) și campioana Copa America 2021 (Argentina). Este al doilea trofeu obținut de Lionel Messi cu Argentina, după trofeul din 2021.

Cupa Mondială din Qatar, ultimul turneu final din cariera lui Messi

Deși este considerat de multă lume cel mai bun fotbalist din istorie, Lionel Messi nu a obținut încă cel mai titrat trofeu din lume cu Argentina. Cupa Mondială din Qatar va reprezenta ultima șansă pentru argentinian.

ADVERTISEMENT

Messi a confirmat în țara sa natală că turneul din acest an va fi ultimul din cariera sa. „Da. Sigur, da”, a declarat Messi, conform site-ului onefootball.com. Totuși, starul argentinian nu este încrezător că naționala pentru care evoluează poate obține marele trofeu.

”Nu știu dacă suntem principalii favoriți, dar Argentina este întotdeauna un candidat datorită istoriei, datorită a ceea ce înseamnă. Nu suntem favoriții de top, mi se pare. Sunt alte echipe care sunt deasupra noastră astăzi, dar suntem foarte aproape”, a spus el.


  • Cota NetBet pentru PSG: 1.41 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la PSG – Benfica. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT