Fotbal intern

Academica Clinceni – FCSB 0-2 în Casa Pariurilor Liga 1. Victorie pe final a oaspeților, după două goluri splendide

19.10.2020 | 19:27
Academica Clinceni  FCSB 02 in Casa Pariurilor Liga 1 Victorie pe final a oaspetilor dupa doua goluri splendide
ADVERTISEMENT

Meciul Academica Clinceni – FCSB s-a disputat luni, 19 octombrie, pe stadionul Ion Comşa din Călăraşi în cadrul etapei a 7-a din Casa Pariurilor Liga 1. A fost ultimul meci al rundei. Pentru FCSB au marcat Dennis Man (87) și Olimpiu Moruțan (89)

După acest succes obținut pe finalul partidei de la Călărași, roș-albaștrii o egalează la puncte pe CFR Cluj, peste care trec însă la golaveraj. Ambele cluburi au câte 15 puncte, însă FCSB are golaveraj 17-9, în vreme ce clujenii au 8-3.

ADVERTISEMENT

În următoarea partidă in Liga 1, FCSB va primi vizita lui FC Hermannstadt luni, 26 octombrie, începând cu ora 21:00.

Academica Clinceni – FCSB 0-2 (Man 87, Moruțan 89) – VEZI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Min. 90: Final de meci. Academica Clinceni – FCSB 0-2.

Min. 89: GOOOL FCSB! Marchează și Olimpiu Moruțan, după o acțiune în partea dreaptă a careului celor de la Clinceni.

ADVERTISEMENT

Min. 87: GOOOL FCSB! Dennis Man creează o acțiune pe cont propriu în careul ilfovenilor și trage violent sub bara transversală, din lateral stânga.

Min. 46: Începe repriza a doua. Perianu și Octavian Popescu îi înlocuiesc la FCSB pe Ovidiu Popescu și Buziuc. De la Clinceni au ieșit Petrescu și Andronic și au intrat Raul Rusescu și Florin Achim.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 19:27 / Au fost anunţate echipele de start la meciul Academica Clinceni – FCSB. Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate încă de la ora 14:54, Toni Petrea va merge pe mâna tripletei ofensive Man-Buş-Buziuc.

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Patriche, M. Dobrescu – Cebotaru, Cascini – A. Cordea, Chunchucov, P. Petrescu – R. Andronic. Antrenor: Ilie Poenaru. Rezerve: G. Ureche – Fl. Achim, Chandarov, Boiciuc, Rusescu, C. Șerban, P. Pîrvulescu, L. Dumitriu

ADVERTISEMENT

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, I. Cristea, Miron, Panțîru – Moruțan, Ov. Popescu, Fl. Tănase – D. Man, Sg. Buș, Buziuc. Antrenor: Toni Petrea. Rezerve: Straton – G. Simion, Briceag, Vînă, C. Dimitru, Perianu, Oc. Popescu, G. Enache, A. Șut


Va fi prilejul pentru trei jucători care au cunoscut gloria în tricoul FCSB să evolueze împotriva trecutului, ei fiind acum legitmaţi la Clinceni. Sunt fotbalişti cu mare experienţă, cu multe meciuri la activ în primul eşalon. Este vorba de Florin Gardoş, Cristi Tănase şi venit chiar în urmă cu câteva zile atacantul Raul Rusescu.

Echipa lui Toni Petrea vine după un reconfortant succes în derbyul cu Dinamo, chiar dacă acesta a fost obţinut în urma unei lovituri de la 11 metri acordată complet eronat de arbitrul Radu Petrescu. Academica a obţinut o remiză albă înainte de oprirea campionatului pe terenul UTA-ei la Arad.

Academica Clinceni – FCSB Live Stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Academica Clinceni – FCSB se joacă luni, 19 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Comşa din Călăraşi şi este televizată în direct de posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. De asemeni, poate fi urmărită în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO.

FCSBocupă locul 3, cu 12 puncte, la nouă lungimi de liderul Craiova. Echipa lui Toni Petrea a avut însă şi mari probleme cu pandemia de coronavirus, 15 jucători fiind infectaţi, ceea ce a dus şi la ratarea obiectivului de calificare în grupele Europa League. Şi acum mai sunt probleme, cinci jucători fiind sub semnul întrebării: Cristea, Miron, Creţu, Ovidiu Popescu şi puştiul Pandele.

Clinceni e neînvinsă de cinci meciuri

După ce a vândut în vară cam tot ce avea mai bun în lot toată lumea privea la micuţa echipă din Clinceni ca la o victimă sigură. Mare eroare, pentru că Ilie Poenaru pare a fi omul cu pricepere de alchimist. Şi cu un lot modest el este foarte greu de învins, Academica necunoscând eşecul de cinci meciuri!

Dacă nu vor putea fi recuperaţi fundaşii centrali Iulian Cristea şi Andrei Miron FCSB va fi nevoită să apeleze din nou la improvizaţii. Tânărul Ştefan Cană va reveni în echipă şi foarte probabil lângă el va apărea grecul Soiledis.

Man şi Tănase conduc atacul FCSB

Important este că jucătorii care contează cel mai mult în plan ofensiv, mijlocaşii Olaru şi Moruţan, atacanţii Man şi Tănase sunt apţi şi astfel este de aşteptat ca echipa lui Toni Petrea să fie cea care să preseze mai mult, Clinceni fiind o formaţie ermetică, ieşirile pe contraatac reprezentând varianta ofensivă numai când se iveşte prilejul.

Bookmakerii cred totuşi în victoria echipei lui Toni Petrea şi îi acordă o cotă de 1,50 pentru a reuşi acest lucru. Clinceni are o supercotă de 6,75, iar un gol reuşit de ilfoveni face mai mult decât victoria FCSB, adică 1,65.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 1,80 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT