Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Costel Gâlcă, pus la punct de o legendă a Universității Craiova, după eșecul cu CFR Cluj: „Dacă eram eu pe bancă, mă terorizați”

Costel Gâlcă a fost pus la punct de Sorin Cârţu după schimbările haotice din meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj. Ce spune fostul preşedinte al clubului.
26.04.2024 | 16:58
Costel Galca pus la punct de o legenda a Universitatii Craiova dupa esecul cu CFR Cluj Daca eram eu pe banca ma terorizati
Costel Gâlcă, pus la punct de o legendă a Universității Craiova, după eșecul cu CFR Cluj: „Dacă eram eu pe bancă, mă terorizați”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a ratat ocazia de a reveni pe locul doi în SuperLiga. Oltenii au cedat pe teren propriu, scor 0-1, cu CFR Cluj, iar echipa antrenată de Dican şi Hoban reintră în lupta pentru locul doi.

Costel Gâlcă, pus la punct de Sorin Cârţu: “Dacă eram eu pe bancă şi făceam aşa ceva, mă terorizaţi”

Sorin Cârţu l-a criticat pe Costel Gâlcă la FANATIK SUPERLIGA pentru schimbările haotice din timpul meciului, fiind dezamăgit şi de jucătorii care nu reuşesc să gestioneze momentele importante în favoarea echipei lor:

ADVERTISEMENT

“Ivan a fost modest. Nu a fost ce am aşteptat. După meciul cu Sepsi am aşteptat o altă exprimare a echipei, să nu mai vorbim de un alt rezultat. N-a avut o evoluţie bună.

M-a mirat şi schimbarea Markovic cu Căpăţână. Dacă eram eu pe bancă şi făceam aşa ceva, mă terorizaţi. Spuneaţi Cârţu defensiv, schimbă atacant cu mijlocaş. Mi se păreau disperate mişcările.

ADVERTISEMENT

“Noi am făcut invers. Şi Farului i-am dat 3 puncte, şi celor de la CFR Cluj”

Şi asta cu Ndong acolo, cu Bancu, am avut doi fundaşi stânga acolo. Dacă tot vrei, joci cu Ndong fundaş stânga şi îl urci pe Bancu mijlocaş stânga, a jucat acolo 7-8 ani.

Au fost nişte schimbări care şi-au pus amprenta pe exprimarea echipei. Gâlcă e în căutări, a vrut să mai vadă. Dar fiind un meci foarte important, cu o echipă pretendentă la locul 2, aş fi vrut măcar să nu piardă meciul.

ADVERTISEMENT

Când tu te baţi la locul 2 cu Farul şi CFR Cluj, trebuie să gestionezi. Noi am făcut invers. Şi Farului i-am dat 3 puncte, şi celor de la CFR Cluj. Să avem o altfel de strategie şi un altfel de comportament al jucătorilor, asta ar fi trebuit.

“Costel dacă vrea să facă ceva, trebuie să structureze altfel şi lotul”

Măcar să nu pierdem, asta era important. Au fost mult mai agresivi cu Sepsi decât cu CFR Cluj. Costel dacă vrea să facă ceva, trebuie să structureze altfel şi lotul, să îşi aducă şi nişte jucători.

ADVERTISEMENT

Să ai în teren nişte jucători care să exploateze momente de tipul ăsta şi să nu le mai da cu piciorul. Ceea ce reproşez acestei echipe, în meciurile importante când ne-a fiert buza, am pierdut”, a spus Sorin Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

Costel Gâlcă, pus la punct de o legendă a Universității Craiova, după eșecul cu CFR Cluj: „Dacă eram eu pe bancă, mă terorizați”

ADVERTISEMENT
Tags: