News

Grav accident în Argeș: Trei copii răniți, după ce mama lor a intrat cu mașina într-un cap de pod

Trei copii au fost răniți într-un accident produs miercuri seară, în Argeș. Mama lor a pierdut controlul volanului mașinii în care se aflau și a intrat într-un cap de pod.
16.02.2022 | 20:24
Grav accident in Arges Trei copii raniti dupa ce mama lor a intrat cu masina intrun cap de pod
ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs, mai exact, în localitatea Budeasa, din judeţul Argeş. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare.

Cei trei minori, o fetiță în vârstă de 3 ani și doi băieți de 7 și 10 ani, au fost transportați de îndată la spital, pentru a primi îngrijiri medicale amănunțite, potrivit infoargesnews.ro

ADVERTISEMENT

Copiii, transportați la spital

Medicii dau asigurări că minorii au o stare stabilă, de asemenea. Ne se știe, momentan, cauza din care mama lor a pierdut controlul volanului. Ea a fost supusă testului alcooltest, rezultatul fiind negativ.

 ”Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că o femeie de 36 de ani, din Bălileşti, care conducea un autoturism pe DJ 703K, din direcţia Budeasa către Mălureni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un cap de pod”, potrivit IPJ Argeș.

ADVERTISEMENT

Dosar penal pe numele mamei

Femeia s-a ales, însă, cu dosar penal sub acuzația de infracțiune de vătămare corporală din culpă. S-a demarat o anchetă în acest caz.

”Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, au mai transmis oamenii legii.

Tot miercuri seară, în jurul orei 17:00,  a mai avut loc un grav accident rutier la ieșirea din localitatea Hidișelul de Jos, Oradea. Cinci mașini s-au ciocnit.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii, o persoană a fist rănită. Infotrafic transmite că circulația a fost blocată în zonă, temporar, fiind permis accesul pe un fir alternativ.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN 76, la ieșirea din localitatea Hidișelul de Jos către municipiul Oradea, județul Bihor, s-a produs un accident în care au fost implicate cinci autovehicule.

În urma coliziunii, o persoană a fost rănită ușor. Traficul se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, conform Infotrafic.

ADVERTISEMENT