News

Accident bizar în Hunedoara. O șoferiță a vrut să iasă din parcare și a intrat în vitrina magazinului unde-și făcuse cumpărăturile

O conducătoare auto din Hunedoara a distrus vitrina unui magazin de la care tocmai își făcuse cumpărăturile, în încercarea de a ieși cu mașina din parcare.
28.11.2021 | 15:00
Accident bizar in Hunedoara O soferita a vrut sa iasa din parcare si a intrat in vitrina magazinului undesi facuse cumparaturile
ADVERTISEMENT

O șoferiță din Hunedoara a ajuns vedetă pe internet după ce a reușit să intre cu mașina într-un magazin. Femeia tocmai ce terminase cumpărăturile în această unitate.

Imaginile accidentului au fost surprinse de o cameră de supraveghere instalată la intrarea în magazin.

ADVERTISEMENT

În filmuleț se poate observa cum femeia se urcă la volanul BMW-ului și încearcă să dea cu spatele, pentru a ieși din parcare.

Nu este cunoscut dacă respectiva șoferiță avea vreo dizabilitate, având în vedere că mașina sa era parcată pe un loc dedicat acestor persoane.

ADVERTISEMENT

Femeia începe manevra de mers înapoi pentru a ieși de pe locul de parcare, însă înaintea sa deja ieșise de pe un alt loc de parcare un alt conducător auto.

Șoferița a făcut praf vitrina magazinului de unde-și făcuse cumpărăturile

Dintr-o cauză necunoscută, posibil din cauza unui alt vehicul ce nu apare în cadru, dar care se afla în fața sa, sau din cauza unei treceri de pietoni, acesta e nevoit să oprească brusc.

ADVERTISEMENT

Femeia vede obstacolul și oprește mașina, iar ulterior, dintr-un motiv inexplicabil, aceasta apasă din nou pedala de accelerație, mergând însă înainte.

Nu a mai apucat să pună frână la timp, astfel că a intrat cu mașina direct în vitrina supermarketului.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în imaginile de pe camera de supraveghere se vede că paznicul unității iese din magazin, în timp ce femeia se dezmeticește după șocul inițial și reușește să scoată mașina din vitrină.

Incidentul a avut loc în municipiul Brad, din județul Hunedoara.

Nicio persoană nu a fost rănită, din fericire, însă conducătoarea auto va trebui să suporte cheltuielile pentru reparația vitrinei.

asdsad

ADVERTISEMENT
Tags: