News

Accident bizar în Năsăud. Patru mașini s-au ciocnit într-o intersecție, toate erau conduse de femei

Patru mașini au fost implicate într-un accident produs la Năsăud, iar din primele informații se pare că la volanul celor patru mașini se aflau patru femei.
15.04.2024 | 16:33
Accident bizar in Nasaud Patru masini sau ciocnit intro intersectie toate erau conduse de femei
Accident bizar în Năsăud. Patru mașini s-au ciocnit într-o intersecție, toate erau conduse de femei
ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs pe strada George Coșbuc din Năsăud, conform anunțului oficial al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. La fața locului au ajuns pompierii militari de la Secția Năsăud, precum și mai multe echipaje de intervenție, iar din primele informații accidentul a avut loc în zona unei treceri de pietoni.

Patru mașini s-au ciocnit într-o intersecție, toate erau conduse de femei

Conform Agerpres, polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier. Așa cum menționează sursa citată, toate cele patru autoturisme erau conduse de femei. A ajuns la spital una dintre șoferițe, o femeie în vârstă de 50 de ani, care a avut nevoie de îngrijiri medicale suplimentare, conform Ziar de Bistrița.

ADVERTISEMENT

Astăzi, 15 aprilie, polițiștii rutieri din Năsăud au intervenit la un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele date, o femeie de 47 de ani din Mititei, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 17C, prin Năsăud, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 50 de ani din Nimigea de Jos.

Din impact, aceasta din urmă a fost proiectată într-un alt autoturism, condus de o femeie de 38 de ani din Beclean care a fost proiectată într-un alt autoturism, condus de o femeie de 30 de ani din Dobricel. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto de 50 de ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Cele patru conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii rutieri din Năsăud continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Cele patru conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Un motociclist s-a ales cu dosar penal în Bistrița-Năsăud

Tot în Bistrița-Năsăud, un tânăr de 21 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce a încălcat legea de mai multe ori și s-a răsturnat cu motocicleta în localitatea Malin. La fața locului a ajuns un echipaj de prim ajutor SMURD de la Stația de Pompieri Beclean. Din fericire victima a fost conștientă și cooperată.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, după ce au făcut verificările necesare, oamenii legii au constatat că tânărul nu avea nici permis, se urcase băut pe motocicletă și, ca infracțiunea să fie și mai gravă, motocicleta nu era înmatriculată. Acum, deși trebuie să fie bucuros că a scăpat cu viața, motociclistul de ocazie trebuie să suporte consecințele legale.

”Astăzi, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Beclean au fost direcționați la un accident produs în Malin. La locul evenimentului polițiștii au constatat faptul că o motocicletă s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului, motociclistul, un tânăr de 21 de ani din Unguraș, județul Cluj a fost rănit, fiind ulterior transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Verificările polițiștilor au indicat faptul că motociclul nu este înmatriculat sau înregistrat și motociclistul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat valoarea de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii Compartimentul Rutier al Poliției orașului Beclean continuă cercetările în cadrul unui dosar penal“, au transmis reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

ADVERTISEMENT