News

Accident cu 6 victime în Constanța, luni seara. Al doilea din ultimele 24 de ore

Un grav accident de circulație a avut loc luni seara în județul Constanța. O autoutilitară și un autoturism s-au ciocnit în localitatea Cogealac. Au rezultat 6 victime.
15.08.2022 | 21:46
Accident cu 6 victime in Constanta luni seara Al doilea din ultimele 24 de ore
Accident cu 6 victime în Constanța, la Cogealac. Sursa foto: mediafax.ro
ADVERTISEMENT

Șase persoane au fost rănite, luni seara, într-un accident rutier produs în localitatea Cogealac din județul Constanța

Accident cu 6 victime în Constanța, la Cogealac

Caz rar întâlnit în județul Constanța. În decurs de numai 24 de ore, două accidente cu același număr de persoane rănite, 6, au avut loc în aceeași localitate.

ADVERTISEMENT

Cogealac, o comună cu aproape 3.000 de locuitori, situată în partea de nord-est a județului de la malul Mării Negre, pare a fi un loc blestemat. Duminică și luni, în zonă au avut loc două evenimente rutiere similare.

Luni, 15 august, echipajele ISU Dobrogea au fost solicitate să intervină la intersecția localității Cogealac cu drumul european E 87. Aici a avut loc un accident rutier cu mai multe victime.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, o autoutilitară şi un autoturism au fost implicate în accident, 6 persoane fiind rănite. Din fericire, victimele sunt conştiente.

Au fost mobilizate la faţa locului o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD B de la Staţia Midia, un echipaj SMURD de la Alezzi, autospeciala de descarcerare de la Detaşamentul Fripis, o autospecială ATPVM şi 3 echipaje SAJ, notează ReplicaOnline.

ADVERTISEMENT

Accident cu 6 victime în Constanța, la Cogealac, partea I, duminică

În urmă cu doar 24 de ore, un alt accident rutier, produs tot în Cogealac, s-a soldat tot cu 6 persoane rănite. De această dată, la evenimentul rutier de duminică, au fost implicate trei mașini.

La locul impactului dintre vehicule s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța. În ajutor au mai venit o autospecială pentru stingere cu apă și spumă de la Stația Midia și o autospecială pentru transport personal și victime multiple de la Detașamentul Constanța Port.

ADVERTISEMENT

Și victimele acestui accident au fost conștiente în momentul în care aici au ajuns salvatorii.

Din cele 6 persoane rănite, 3 au fost evaluate la locul intervenției. Oamenii au refuzat transportul la spital. Alte 2 persoane au fost preluate de echipajele SAJ și una de SMURD B, toate conștiente, transportate la spital.

ADVERTISEMENT
Tags: