News

Accident cu patru mașini, în județul Bacău. Șase persoane sunt rănite

Un acccident în care au fost implicate patru mașini a avut loc, luni, într-o localitate din județul Bacău. Șase oameni răniți.
18.03.2024 | 17:58
Accident cu patru masini in judetul Bacau Sase persoane sunt ranite
Accident cu patru mașini, în județul Bacău. colaj Fanatik/ Foto desteptarea.ro
ADVERTISEMENT

Un acccident rutier grav, cu patru mașini, s-a produs, luni, 18 martie, în municipiul Moinești din județul Bacău. În urma impactului, un autoturism s-a răsturnat, iar șase oameni au ajuns la spital.

Accident cu patru mașini, în Bacău. Șase oameni, transportați la spital

În cele patru mașini se aflau șapte pasageri. Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bacău, șase dintre aceștia au suferit răni, fiind preluați de echipajele medicale și transportați la spital.

ADVERTISEMENT

Victimele au fost evaluate medical la fața locului, ulterior fiind duse la Centrul de Primiri Urgențe (CPU) Moinești. În zona respectivă au ajuns trei ambulanțe SAJ, o autospecială de stingere și o echipă de descarcerare de la ISU Bacău.

„S-a constatat faptul că în accident au fost implicate 4 autoturisme, în care se aflau 7 pasageri. Dintre aceştia, 6 au fost transportaţi la Centrul de Primiri Urgenţe Moineşti de către ambulanţele SAJ”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş.

ADVERTISEMENT

Circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier nu au fost încă stabilite. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar în urma cercetărilor se va afla cum s-a produs accidentul rutier.

O persoană a murit, într-un accident produs pe Autostrada Soarelui

Un eveniment rutier teribil s-a produs, sâmbătă, pe Autostrada Soarelui A2, acolo unde un autoturism s-a răsturnat și a ieșit de pe carosabil. Accidentul a avut loc la kilometrul 61, în dreptul localității Lehliu Gară, județul Călărași.

ADVERTISEMENT

Din păcate, un om a murit și alți trei au fost răniți. Se pare că totul s-a întâmplat după ce conducătorul auto ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei. La fața locului au ajuns pompierii cu un echipaj de descarcerare, o ambulanță, dar și un elicoper SMURD.

Două persoane au rămas încarcerate. Una dintre ele a fost extrasă în stare de conștiență. Însă, pentru cea de-a doua victimă încarcerată, medicii nu au putut face nimic pentru a o salva, fiind declarată decedată.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului rutier, traficul a fost restricționat prima bandă a sensului de mers către București, așa cum anunța Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, la momentul respectiv.

 

ADVERTISEMENT