News

Accident cu victime pe șantierul autostrăzii Buzău – Ploiești. Doi tineri răniți după impactul dintre o mașină și un camion

Un accident grav a avut loc, joi, pe șantierul Autostrăzii Moldovei, Ploiești - Buzău. Doi tineri au fost răniți după impactul dintre o mașină și un camion.
08.06.2023 | 18:07
Accident cu victime pe santierul autostrazii Buzau  Ploiesti Doi tineri raniti dupa impactul dintre o masina si un camion
O mașină și un camion, implicate într-un accident  pe șantierul Autostrăzii Moldovei, Ploiești-Buzău. Două persoane rănite. Sursa foto: observatorulph.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident cu victime s-a produs, joi, pe șantierul Autostrăzii Moldovei, Buzău – Ploiești. Doi tineri au fost răniți și au ajuns la spital după impactul dintre o mașină și un camion.

O mașină și un camion, implicate într-un accident  pe șantierul Autostrăzii Moldovei, Ploiești-Buzău. Două persoane rănite

Potrivit presei locale, evenimentul rutier a avut loc la orele după-amiezii, pe un drum din Parepa (comuna Colceag). Deplasate la fața locului, echipajele de urgență au găsit victimele conștiente. Una dintre ele era încarcerată în autoturismul care a intrat în coliziune cu o basculantă.

ADVERTISEMENT

Cum s-a produs accidentul din Prahova? Din primele date, reiese că un bărbat în vârstă de 51 de ani aflat la volanului unei autoutilitare în incinta șantierului unde se desfasoară lucrările de construire a podului care traversează DJ102 N, pentru autostrada Ploiești-Buzău, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără în vârstă de 22 de ani.

Una dintre victimele accidentului a fost găsită încarcerată de angajații ISU. Ea a fost extrasă conștientă de echipajele de urgență. Și cea de-a doua victimă, de 21 de ani, aflată în mașină, a fost conștientă, fiind scoasă din vehicul fără probleme, notează ObservatoruPh.

ADVERTISEMENT

În urma acestui accident, conducătorul camionului de mare tonaj a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare, polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Accident grav produs și în Bistrița-Năsăud

Mai multe evenimente rutiere grave au avut loc joi, 8 iunie, pe șoselele din țară. În jurul prânzului, două echipaje SMURD, inclusiv echipajul de terapie intensivă mobilă și un echipaj de descarcerare au intervenit pe raza localității Strâmba la un accident rutier.

ADVERTISEMENT

Trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale după impactul dintre două mașini. Răniții, un tânăr în vârsta de 17 ani și două femei, au fost preluați de echipajele medicale și transportați la UPU SMURD Bistrița.

Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs la intersecția Drumului Comunal 6A cu Drumul Județean 172D. Un autoturism condus pe Drumul Comunal 6A de un bărbat de 77 de ani din Ilva Mică a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe Drumul Județean 172D de către o femeie de 44 de ani din Rodna.

ADVERTISEMENT

În urma impactului dintre cele două autoturisme, șoferița cât și alți doi pasageri din autoturismul condus de aceasta au fost răniți, fiind ulterior transportați la spital. Testarea cu aparatul etilotest a fost negativă în cazul celor doi conducători auto”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

ADVERTISEMENT