News

Cine sunt cei doi tineri morți în accidentul din Galați. Dragoș avea doar 16 ani. Ilie luase carnetul în noiembrie

S-a aflat identitatea celor doi tineri morți în accidentul din Galați. Dragoș avea doar 16 ani, iar Ilie luase carnetul în noiembrie anul trecut.
30.01.2024 | 17:04
Cine sunt cei doi tineri morti in accidentul din Galati Dragos avea doar 16 ani Ilie luase carnetul in noiembrie
Cine sunt cei doi tineri decedați în accidentul din Galați. Ilie și Dragoș au fost carbonizați în mașină. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-a aflat cine sunt cei doi tineri care au murit arși de vii în accidentul cumplit care a avut loc marți dimineață în județul Galați. Familiile și cei care i-au cunoscut sunt în stare de șoc.

Cine sunt cei doi tineri decedați în accidentul din Galați. Ilie și Dragoș au fost carbonizați în mașină

Ziua de marți, 30 ianuarie 2024, a debutat cu o tragedie rutieră pe un drum din județul Galați. În jurul orei 10.00, pe DN 24, în localitatea Berheci, un camion și un autoturism s-au ciocnit violent pe șosea.

ADVERTISEMENT

Ambele vehicule au luat foc în urma impactului. La fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere și una de descarcerare. Din păcate, două persoane aflate în mașină au avut parte de o moarte cumplită.

Este vorba de doi tineri, de 16 și 21 de ani, care au fost găsiți carbonizati de echipajele ISU. Șoferul TIR-ului care a lovit autoturismul a fost transportat la spital, în stare de șoc.

ADVERTISEMENT

Între timp, s-a aflat și identitatea persoanelor care au ars de vii. E vorba de Ilie, un bărbat în vârstă de 21 ani, şi nepotul său Dragoș, un adolescent de 16 ani. Câțiva șoferi prezenți în zona accidentului au încercat să-i scoată din mașină, însă flăcările erau foarte puternice.

Ilie, victima de 21 ani, luase carnetul de șofer în urmă cu aproape patru luni. Ajunsă de urgență la locul tragediei, mama sa a trăit un șoc. Ea a avut nevoie de ajutorul poliției pentru a se deplasa şi pentru a ajunge acasă, notează Observator News.

ADVERTISEMENT

Sute de mesaje de condoleanțe în mediul online după tragedia din Galați

După producerea tragediei, sute de mesaje de condoleanțe au apărut în mediul online. Prietenii, rudele, apropiații, colegii sau prietenii, cu toții sunt în stare de șoc și nu-și pot imagina că o astfel de dramă a avut loc. Iată câteva mesaje:

  • ”Drum lin Dragoş, îmi pare tare rău, copil frumos și deștept. Îngerii să fie cu tine. Ai lăsat părinți îndurerați, mama și sora ta plâng neîncetat”
  • ”Condoleanțe. Câtă durere. Nu îmi vine să cred. Mult prea tineri! Drum lin la cer Dragoș”
  • ”Dragoş, așteptam să venim la majorat, pui frumos. Dumnezeu să te ierte”
  • ”Să ne ferească Dumnezeu de această durere, ca mame Fără cuvinte! Odihnă veșnică”.
  • ”Doamne ferește cât de repede se sfârșește viața, doi copii tineri și frumoși, ce durere imensă. Dumnzeu să-i ierte”.
ADVERTISEMENT

Poliția din Galați a anunțat cum s-a produs tragedia. ”Din primele cercetări, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit că un autoturism care se deplasa din direcția Tecuci spre Bîrlad, ar fi pierdut controlul direcției de mers, ar fi acroșat un parapet și apoi ar fi intrat pe contrasens, intrând in coliziune cu un autocamion, care se deplasa din sens opus”.

ADVERTISEMENT