News

Accident cumplit în Sibiu. Un tânăr de 29 de ani și un bebeluș de 8 luni au murit

Un accident teribil de circulație s-a lăsat cu două decese, în timp ce o altă persoană e grav rănită, după ce un autoturism s-a răsturnat din motive necunoscute.
31.01.2024 | 10:21
Accident cumplit in Sibiu Un tanar de 29 de ani si un bebelus de 8 luni au murit
Accident cumplit în Sibiu. Un tânăr de 29 de ani și un bebeluș de 8 luni au murit
ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc pe DN 14, la ieșirea din Copșa mică spre Mediaș. Conform presei locale, șoferul în vârstă de 29 de ani, din Șeica Mare, a pierdut controlul mașinii, momentan din motive necunoscute, și s-a lovit de un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Un tânăr de 29 de ani și un bebeluș de 8 luni au murit într-un accident cumplit

Din păcate, șoferul și un bebeluș de 8 luni au murit, în timp ce o pasageră de 17 ani din Copșa Mică este în stare gravă la spital. Potrivit Mesagerul de Sibiu, care citează informații oferite de ISU, tânăra și bebelușul au fost găsiți încarcerați, în timp ce șoferul a fost proiectat în afara mașinii.

ADVERTISEMENT

Deși s-au aplicat manevre de resuscitare, bebelușul nu a putut fi salvat, astfel că medicii aflați la fața locului au pronunțat decesul. Fata de 17 ani a fost scoasă din mașină conștientă, însă a fost rănită grav și transportată la spital cu multiple traumatisme.

”Din cauze care urmează a se stabili, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Șeica Mare, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit un cap de pod de pe partea stângă a sensului de mers și s-a răsturnat.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în urma evenimentului au rezultat decesul conducătorului auto și al unui pasager, un copil în vârstă de 8 luni, precum și rănirea gravă a unei pasagere, o tânără în vârstă de 17 ani, din Copșa Mică”, a transmis IPJ Sibiu. În cauză vor fi efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă.

Accident cumplit în București, pe Șoseaua Antiaeriană

Trebuie menționat că la fața locului s-au deplasat de urgență 3 echipaje SMURD, precum și două ambulanțe și autospeciale de descarcerare și stingere. În urmă cu nici 24 de ore, un accident la fel de grav se petrecea pe Șoseaua Antiaeriană din București. Aici, o mașină s-a rupt în două, iar șoferul în vârstă de 18 ani a murit.

ADVERTISEMENT

Martorii spun că tânărul, care avea carnet de șofer de 3 săptămâni, a circulat cu viteză excesivă și s-a lovit de un stâlp. ”O bubuitură și atât. Am coborât, a spart și geamul la mașina noastră și a vecinului, când a sărit farul”, povestește un martor, șocat de faptul că șoferul nu a schițat nici măcar o secundă că ar vrea să frâneze.

Nu s-a auzit nimic, niciun pic de frână. Trebuia să se audă măcar un scârțâit, și apoi bubuitura”, povestește un alt martor. Circulaţia pe Şoseaua Antiaeriană a fost blocată mai multe ore pe sensul de mers spre calea 13 Septembrie, până când cercetările au fost finalizate. Polițiștii au constatat că mașina avea cauciucuri de vară.

ADVERTISEMENT

Tânărul ar fi pierdut controlul mașinii pentru că circula cu viteză foarte mare și pentru că a vrut să evite o altă mașină care ieșea de pe o stradă laterală. Din păcate, această decizie a fost fatală, pentru că mașina s-a rupt în două după ce s-a izbit de un stâlp. Șoferul nu a avut nicio șansă.

ADVERTISEMENT