News

Accident grav în București. Circulația tramvaiului 41 a fost întreruptă

Un accident rutier grav s-a produs, miercuri, în București. Patru persoane au fost asistate medical, una dintre victime ajungând la spital.
27.12.2023 | 19:46
Accident grav in Bucuresti Circulatia tramvaiului 41 a fost intrerupta
Accident grav în București. colaj Fanatik/ Foto Info Trafic București și Ilfov
ADVERTISEMENT

Accident grav în București, miercuri seara, pe Şoseaua Virtuții, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite. Trei autoturisme au fost implicate, iar una dintre mașini a ajuns pe linia de tramvai.

Accident grav în București. Traficul a fost blocat

Evenimentul rutier a avut loc în zona Podului Ciurel, circulația tramvaiului 41 fiind întreruptă pe ambele sensuri de mers. În zona respectivă au ajuns mai multe echipaje medicale și ale pompierilor. Patru oameni au fost răniți, conform primelor informații.

ADVERTISEMENT

Una dintre victime a fost transportată la Spitalul Militar. Conform informațiilor transmise de Societatea de Transport Bucureşti, șoferul unei mașini a pierdut controlul asupra volanului și a intrat în gardul protector. Ulterior, a ricoșat într-un autobuz din linia 201.

„Linia 41 – blocata pe ambele sensuri pe Sos. Virtutii, la Pod Ciurel. Cauza: eveniment de circulatie. Pentru preluarea fluxului de calatori s-a infiintat linia naveta 641, intre Ghencea si Piata Presei” au informat reprezentanții STB.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns și polițiștii rutieri. Șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au fost negative. În urma cercetărilor se va stabili, cu exactitate, cum s-a produs evenimentul rutier.

Doi oameni au ajuns la spital, în urma unui accident pe DN2

Un alt accident grav cu trei mașini implicate s-a produs, miercuri, pe DN2, în localitatea Dănila din județul Suceava. Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție în urma acestui incident rutier.

ADVERTISEMENT

Zece persoane au fost au fost asistate medical. Ulterior, două dintre acestea au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital. Traficul rutier a fost oprit pe DN 2 Suceava – Siret, timp de câteva zeci de minute.

„La locul intervenției au fost alocate o autospecială de stingere, patru ambulanțe SMURD, un echipaj de descarcerare, două autospeciale de transport personal și victime multiple și două ambulanțe SAJ.

ADVERTISEMENT

În evenimentul rutier au fost implicate zece persoane. În urma evaluării medicale la fața locului, două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis ISU Suceava.

 

ADVERTISEMENT