News

Accident de circulație cu cinci victime, inclusiv un copil. Două persoane au fost încarcerate

Accident de circulație cu cinci victime, produs pe E85, în localitatea Nicolae Bălcescu. Printre răniți se află și un copil.
05.07.2023 | 11:45
Accident de circulatie cu cinci victime inclusiv un copil Doua persoane au fost incarcerate
Accident de circulație cu cinci victime, inclusiv un copil. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: ISU Bacău/Ziarul de Bacău
ADVERTISEMENT

Accident de circulație cu cinci victime, inclusiv un copil. Incidentul grav a avut loc în noaptea de marți, 4 iulie, pe E85, în localitatea Nicolae Bălcescu din județul Bacău. În urma impactului, două persoane au fost încarcerate.

Accident de circulație cu cinci victime pe E85

Evenimentul rutier s-a produs înainte de miezul nopții. Conform primelor date, se pare că au fost implicate un autoturism și un camion. Coliziunea a fost extrem de puternică, iar cinci persoane, patru adulți și un copil, au suferit răni, potrivit Ziarul de Bacău.

ADVERTISEMENT

Doi dintre răniți, aflați în aceeași mașină, au rămas încarcerați. Aceștia au avut nevoie de ajutorul forțelor de intervenție pentru a ieși dintre fiarele autoturismului. Pompierii au ajuns la fața locului și au acționat cu accesoriile din dotare.

Din fericire, toate persoanele implicate în accidentul rutier, produs pe E85, sunt conștiente. Ele au primit îngrijiri medicale, iar ulterior au fost transportate la spital pentru a fi supuse investigațiilor suplimentare.

ADVERTISEMENT

„În urma accidentului au rezultat 5 victime, respectiv patru adulți și un minor, două dintre acestea, aflate în același autoturism, au fost încarcerate. Forțele de intervenție au acționat pentru extragerea acestora, cu ajutorul accesoriilor din doare. Toate victimele sunt conștiente.

Victimele au fost preluate de ambulanțele SAJ și autospeciala transport victime multiple, în vederea transportului la UPU Bacău.” au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bacău.

ADVERTISEMENT

În zona repectivă au intervenit trei ambulanțe SAJ, o autospecială de stingere a incendiilor, dar și un echipaj pentru victime multiple. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În urma cercetărilor se va stabili cum s-a produs accidentul rutier.

Accident cu 5 victime în Gorj

Un incident asemănător s-a produs, marți, în județul Gorj. Cinci persoane, printre care un copil de un an, au fost rănite după ce trei mașini s-au lovit, în localitatea Licurici. De asemenea, și în cazul acestui accident vorbim de victime încarcerate.

ADVERTISEMENT

Două femei au avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a fi scoase din mașini. Toți cei cinci oameni au avut nevoie de îngrijiri de specialitate, fiind transporați la unități medicale din județul Gorj.

ADVERTISEMENT