News

Accident tragic cu trei morți și doi răniți, la Sibiu. Șoferul nu a acordat prioritate

Un șofer de 63 de ani a efectuat un viraj la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism.
10.06.2023 | 13:02
Accident tragic cu trei morti si doi raniti la Sibiu Soferul  nu a acordat prioritate
Trei persoane au decedat în urma unui accident rutier din Sibiu. Foto: Info Trafic.
ADVERTISEMENT

Un accident cumplit s-a produs sâmbătă dimineață la intersecția dintre Cisnădioara și drumul Sibiu – Rășinari, provocând pierderea tragică a vieții a trei persoane și rănirea gravă a altor două. Traficul este blocat complet în zonă, iar autoritățile investighează circumstanțele în care s-a produs accidentul mortal.

Șoferul de 63 de ani nu a acordat prioritate

Potrivit informațiilor preliminare, evenimentul rutier a fost cauzat de neacordarea de prioritate a unui șofer în vârstă de 63 de ani. Acesta a efectuat un viraj la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 24 de ani, care se deplasa dinspre Rășinari spre Sibiu. Impactul a fost devastator, iar consecințele au fost extrem de grave.

ADVERTISEMENT

“Din primele cercetări efectuate a rezultat ca, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Rășinari, la intersecția cu DJ 106D, un bărbat în vârsta de 63 de ani, a virat la stânga fără sa acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Rășinari spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 24 de ani.

Din păcate, în urma coliziunii a rezultat decesul a 3 persoane, cei doi conducători auto si un pasager din primul autoturism, bărbat în vârsta de 50 de ani, precum si rănirea altor doi pasageri, un adolescent în vârstă de 15 ani, din primul auto și un bărbat în vârstă de 31 de ani, din cel de-al doilea autoturism. Cercetările continua în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor care au dus la producerea acestui eveniment rutier”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, citată de Ora de Sibiu.

ADVERTISEMENT

Echipajele medicale ajunse la fața locului au constatat decesul a trei bărbați în vârstă de 24, 50 și 63 de ani, din cauza leziunilor grave suferite în urma accidentului. În plus, două persoane au fost grav rănite.

Un minor în vârstă de 15 ani a suferit un stop cardio-respirator, însă medicii au reușit să îl stabilizeze și să îl transporte la Centrul de Primiri Urgențe Luther. Un bărbat de 30 de ani a fost, de asemenea, transportat la spital pentru îngrijiri medicale urgente.

ADVERTISEMENT

Trei bărbați au murit în urma accidentului din Sibiu

Autoritățile locale și echipajele de intervenție au acționat prompt, iar Serviciul de Ambulanță Județean Sibiu a preluat victimele și le-a transportat la unitățile medicale. Poliția efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au cauzat producerea acestui tragic eveniment rutier.

„În urma accidentului rutier dintre două autoturisme, 3 bărbați în vârstă de 24, 50 și 63 prezentau leziuni incompatibile cu viața, medicii prezenți la fața locului declarând decesul acestora. De asemenea, alte 2 persoane implicate în accident au fost grav rănite.

ADVERTISEMENT

Un minor în vârstă de 15 ani, a suferit un stop cardio-respirator, acesta a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportat la CPU Luther și un bărbat de 30 de ani. Ambii au fost transportați la spital de echipajele SAJ”, au explicat reprezentanții ISU Sibiu.

 

 

ADVERTISEMENT