News

Accident grav, cu şase maşini, la Cisnădie. Patru persoane, între care şi un copil, au fost spitalizate

Două persoane au rămas încarcerate şi alte şapte au suferit diverse răni, într-un accident produs pe A1, la ieşirea spre Cisnădie.
10.11.2023 | 18:32
Imagine de la accidentul de la Cisnădie Foto: ISU Sibiu
ADVERTISEMENT

Un accident în care au fost implicate nu mai puţin de şase vehicule s-a produs vineri seara pe raza localităţii Cisnădie, din judeţul Sibiu. ISU a activat Planul Roşu de intervenţie şi a mobilizat un număr semnificativ de resurse pentru salvarea victimelor.

Într-una din maşini se afla şi un bebeluş

Accidentul a avut loc pe autostrada A1, la ieșirea spre Cisnădie, în jurul orei 17.45. “Polițiștii rutieri din cadrul BPA A1 Autostrada Râmnicu Vâlcea – Deva intervin la un accident de circulație, soldat cu victime, produs pe A1, la km. 238, sensul Sebeș – Boița, în zona ieșirii spre Cisnădie. În accident sunt implicate mai multe autovehicule”, a anunțat IPJ Sibiu.

ADVERTISEMENT

Având în vedere numărul de persoane implicate, la nivelul județului Sibiu a fost activat Planul Roșu de Intervenţie. La fața locului a fost trimisă o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și trei ambulanțe SAJ.

În accident au fost implicate nu mai puţin de şase autovehicule și opt persoane adulte, toate conștiente, dar și un sugar de 6 luni. Două persoane au rămas încarcerate, dar sunt conştiente. În urma intervenţiei au fost transportate la spital patru persoane, între care trei adulţi şi un copil.

ADVERTISEMENT

Autoritățile îi îndeamnă pe participanții la trafic să evite zona afectată, să fie atenți la indicațiile autorităților și să permită echipelor de intervenție să acționeze în condiții optime. Informațiile privind evoluția situației vor fi actualizate pe măsură ce noile informații devin disponibile.

Circulația vehiculelor este restricționată pe prima bandă și pe cea de urgență ale sensului de mers de la Sibiu către Râmnicu Vâlcea, astfel că se circulă doar pe banda a doua.

ADVERTISEMENT

Tot vineri a mai avut loc un accident cu victime multiple, în care au fost implicate trei maşini. Evenimentul rutier a avut loc pe DN24, în zona localității Secuia din județul Vaslui. Cinci persoane au fost rănite în urma accidentului.

Tot multe victime au fost şi joi, după ce un autocar s-a răsturnat pe marginea drumului european E85, pe raza localităţii Roşiori, din judeţul Suceava. Şapte persoane au fost rănite, între care doi minori.

ADVERTISEMENT

Un bărbat de 48 de ani şi un adolescent de 15 ani au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare. Celelalte persoane implicate în accident au fost preluate de un alt autocar şi  duse la destinaţie.

ADVERTISEMENT