News

Accident grav în parcarea unui mall din Constanța. O mașină s-a răsturnat, iar șoferul a ajuns la spital. Video

Două mașini s-au ciocnit, iar în urma impactului violent, un autoturism s-a răsturnat. Un bărbat a fost rănit și transportat la spital.
10.11.2023 | 10:33
Accident grav in parcarea unui mall din Constanta O masina sa rasturnat iar soferul a ajuns la spital Video
Accident grav în parcarea unui mall din Constanța. Colaj Fanatik/ Foto: ziuaconstanta/constantatv.ro
ADVERTISEMENT

Accident grav în parcarea unui mall din Constanța, joi seara, în urma căruia un șofer a fost rănit și transportat la spital. Două mașini s-au lovit violent, iar în urma impactului, un autoturism s-a răsturnat.

Accident grav în parcarea unui mall din Constanța

Evenimentul rutier s-a produs în cursul serii de joi, 9 noiembrie, în parcarea centrului comercial VIVO Mall. În circumstanțe încă neclare, cele două mașini s-au ciocnit, iar una dintre ele a ajuns cu roțile în sus.

ADVERTISEMENT

În zona respectivă au fost chemate, de urgență, forțele de intervenție. Un echipaj de pompieri de la Detaşamentul Palas, o autospecială pentru stingere cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD au ajuns la locul solicitării.

Salvatorii au constatat că șoferul aflat la volanul mașinii care s-a răsturnat a fost rănit, notează presa locală. Bărbatul a primi îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi a fost transportat la spital, potrivit reprezentanților ISU.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la locul producerii incidentului au ajuns și polițiștii rutieri din Constanța. Oamenii legii desfășoară cercetări pentru a se stabili, cu exactitate, cum s-a produs accidentul rutier.

Mașină „parcată” pe un stâlp, în urma unui accident produs în Constanța

Un alt accident spectaculos s-a produs, în luna septembrie, în Constanța, pe DN 22C la Medgidia, la intersecția cu drumul județean care duce spre localitatea Cuza Vodă. Două mașini s-au ciocnit violent.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii, unul dintre autoturisme, condus de o femeie de 22 de ani, s-a răsturnat și a rămas perpendicular pe un stâlp. Atât tânăra șoferiță, cât și celălalt conducător auto au fost răniți.

În mașină se aflau și doi copii, care au suferit leziuni. „Autoturismul condus de femeie a părăsit partea carosabilă, fiind proiectat într-un stâlp. În urma accidentului rutier, au fost răniți ambii conducători auto, precum și 3 pasageri.

ADVERTISEMENT

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța, la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT