News

Accident grav în apropiere de Urziceni! Cinci victime după ce un autoturism s-a răsturnat

01.09.2020 | 09:50
Accident grav in apropiere de Urziceni Cinci victime dupa ce un autoturism sa rasturnat
ADVERTISEMENT

Accident grav în apropiere de Urziceni! Incidentul rutier s-a petrecut pe DN2 și a avut urmări serioase. Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, a murit pe loc.

Acesta s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ, iar alte patru persoane au fost rănite. Conform IPJ Ialomiţa, accidentul, soldat cu o persoană decedată şi vătămarea corporală a altor 4, a avut loc pe 31 august.

ADVERTISEMENT

Incidentul rutier s-ar fi produs în jurul orei 22:00. Potrivit primelor verificări efectuate chiar la faţa locului vina ar fi fost a bărbatului care a decedat.

Incident rutier în apropiere de Urziceni!

„Un bărbat care conducea un autoturism pe DN2, din direcţia Bucureşti către Urziceni, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers, a pătruns în şanţul de pe marginea drumului şi s-a răsturnat.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului şoferul a murit pe loc, iar alte patru persoane, printre care şi 2 copii, au fost rănite grav”, au transmis oamenii legii.

De remarcat că la locul accidentului s-au deplasat de urgenţă două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au mai fost prezente o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţa SMURD şi trei echipaje ale SAJ Ialomiţa – substaţia Urziceni.

În urma impactului au rezultat cinci victime, doi minori şi 3 adulţi. Conducătorul auto, cu vârsta de aproximativ 40 de ani, se afla în stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

Echipajele medicale i-au aplicat minute în șir manevrele de resucitare, dar totul s-a dovedit a fi în zadar. Acesta a fost declarat decedat de către echipajul SAJ.

Conform ISU Ialomiţa, celorlalte 4 victime le-a fost acordat primul ajutor de echipajele medicale de la locul intervenţei.

Ulterior, minorii cu vârstele de aproximativ 2 ani şi 7 ani, o femeie şi un bărbat, cu vârstele de 42 de ani şi 52 de ani, au fost preluate şi  transportate de către echipajele SMURD şi SAJ  la Spitalul Municipal Urziceni.

ADVERTISEMENT
Tags: