News

Accident grav în Arad. Șase persoane rănite, inclusiv un copil

Un microbuz și o mașină s-au ciocnit violent. Victimele se aflau în mijlocul de transport în comun. 4 oameni au ajuns la spital.
11.09.2023 | 19:42
Accident grav in Arad Sase persoane ranite inclusiv un copil
Accident grav în Arad. Colaj Fanatik/ Foto: Aradon.ro
ADVERTISEMENT

Accident grav în Arad, luni, 11 septembrie. Încă un eveniment rutier violent a avut loc pe străzile din România chiar la începutul acestei săptămâni. Un microbuz și un autoturism au fost implicate.

Accident grav în Arad. Impact violent între un microbuz și o mașină

Incidentul a avut loc în această seară pe drumul care leagă localitățile Horia şi Şiria, din județul Arad. Un autoturim și un microbuz s-au ciocnit, în urma impactului autovehiculele ajungând într-un șanț aflat la marginea șoselei.

ADVERTISEMENT

În zona respectivă a fost o intervenție majoră de forțe. Două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj de descarcerare și o autospecială de intervenție a pompierilor au ajuns la fața locului.

Conform reprezentanților ISU Arad, în microbuz se aflau șase persoane, printre care și un copil. Toți pasagerii au suferit leziuni. În mașină erau doi oameni care, din fericire, au scăpat nevătămați.

ADVERTISEMENT

„În urma accidentului în care au fost implicate 8 persoane (2 din autoturism, iar 6 din microbuz), au rezultat 6 victime, printre care şi un minor, toate aflându-se în microbuz”, a anunțat ISU Arad.

Dintre cele șase persoane rănite, patru au fost transportate la spital. Este vorba despre trei adulți și un minor. Victimele vor fi supuse controlului medical și vor primi toate îngrijirile necesare.

ADVERTISEMENT

Pompierii au asigurat zona, luând măsuri de prevenire și stingere a incendiilor în urma accidentului rutier. Deocamdată, nu se cunosc circumstanțele în care a avut loc incidentul. Polițiștii desfășorară cercetări.

Un copil de 15 ani, din Arad, a murit într-un accident cumplit

Un alt accident terifiant a avut loc în Arad, în urmă cu câteva zile. Un copil de 15 ani a fost lovit mortal de o mașină condusă de un șofer beat. Victima se plimba pe o trotinetă electrică.

ADVERTISEMENT

Tragedia s-a produs în localitatea Pâncota, iar șoferul vinovat, în vârstă de 40 de ani a fugit de la locul accidentului. Ulterior, acesta s-a prezentat la sediul poliției, însă nu pentru a mărturisi că el se afla la volan, ci pentru a însoți un alt bărbat care a preluat vina asupra sa.

În cele din urmă, polițiștii și-au dat seama că cei doi au încercat să mintă. Șoferul de 40 de ani a recunoscut fapta. Mai mult, oamenii legii au constatat că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

ADVERTISEMENT