News

Accident grav în Brăila. Un mort și 8 răniți, după ce o camionetă a intrat într-un buldoexcavator. Foto

26.08.2020 | 10:41
Accident grav in Braila Un mort si 8 raniti dupa ce o camioneta a intrat intrun buldoexcavator Foto
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01:00, în centrul localității Visani (județul Brăila).

Evenimentul s-a soldat cu decesul unui tânăr de 21 de ani şi rănirea altor opt cu vârste cuprinse între 16 şi 22 de ani.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, mai mulți tineri se aflau pe platforma descoperită din spatele unui Mitsubishi și au fost aruncați pe asfalt în momentul impactului cu un buldoexcavator.

Accident grav în Brăila. Un mort și 8 răniți, după ce o camionetă a intrat într-un buldoexcavator

O camionetă în care se aflau mai multi tineri din Vișani a intrat într-un buldoexcavator aflat pe marginea șoselei. Potrivit ultimelor informații, 6 dintre cei 9 tineri se aflau pe platforma descoperita în momentul impactului, fiind aruncați pe asfalt. Victima decedată, în vârstă de 21 de ani, se afla în spatele camionetei.

ADVERTISEMENT

”Poliţiştii din cadrul Oraşului Făurei au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza localităţii Vişani, s-a produs un accident rutier.

La faţa locului, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi Poliţiei Oraşului Făurei au constatat că, un tânăr de 21 de ani, din comuna Vişani, în timp ce conducea o autoutilitară, cu care transporta alte opt persoane, cu vârstele cuprinse între 16 şi 22 de ani, a pierdut controlul asupra vehiculului şi s-a lovit de un buldoescavator care era parcat în afara părţii carosabile.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului a rezultatul decesul unuia dintre pasageri, în vârstă de 21 de ani, din comuna Vişani”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Brăila, anunță Agerpres.

Accident grav în Brăila. Un mort și 8 răniți, după ce o camionetă a intrat într-un buldoexcavator. Foto: debraila.ro

Răniții au ajuns la spital

Un număr de opt tineri, respectiv şoferul şi cei şapte pasageri, au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpa şi vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT