News

Accident grav în Capitală. O motociclistă a murit după ce s-a dezechilibrat pe Pasajul Pipera

Un accident rutier grav a avut loc joi noapte în Capitală. O motociclistă în vârstă de 35 de ani a murit pe loc după ce s-a dezechilibrat în zona Pasajului Pipera.
17.06.2022 | 06:59
Accident grav in Capitala O motociclista a murit dupa ce sa dezechilibrat pe Pasajul Pipera
O motociclistă de 35 de ani a murit într-un grav accident în Capitală. Femeia s-a dezechilibrat în mers, pe Pasajul Pipera. Sursa foto: colaj Fanatik/ motociclism.ro
ADVERTISEMENT

O tânără de doar 35 de ani care se deplasa în zona Pasajului Pipera din Capitală alături de iubit, ambii pe motociclete, s-a dezechilibrat și a căzut.

O motociclistă de 35 de ani a murit într-un grav accident în Capitală. Femeia s-a dezechilibrat în mers, pe Pasajul Pipera

Din primele informații, se pare că femeia a pierdut controlul mijlocului de deplasare și a căzut pe o denivelare a podului Pipera. Din păcate, tânăra a murit pe loc, anunță Antena 3.

ADVERTISEMENT

Imediat, la locul accidentului s-au deplasat polițiștii din Voluntari. Agenții au constatat că femeia s-ar fi dezechilibrat și a căzut de pe motocicletă, accidentându-se la contactul cu partea carosabilă.

Echipajele medicale ajunse la locul tragediei au efectuat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, a fost declarat decesul motociclistei.

ADVERTISEMENT

Acest caz a fost preluat de polițiștii Serviciului Rutier din Ilfov, care efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun, a transmis IPJ Ilfov.

Un alt accident de motocicletă a avut loc joi în România

Ziua de joi, 16 iunie, a fost un neagră pentru motocicliști din zona sudică a țării. Cu câteva ore înainte de drama de pe Pasajul Pipera, un alt motociclist a murit într-un accident produs în localitatea Băneasa.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul IPJ Giurgiu au fost sesizați prin intermediul S.N.U.A.U. 112 privire la faptul că un bărbat, de 50 de ani, în timp ce conducea un motociclu pe Drumul Național 41, în localitatea Băneasa, județul Giurgiu, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 33 de ani, din municipiul București, rezultând vătămarea corporală a motociclistului.

”Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a precizat reprezentantul IPJ Giurgiu, conform InfoTrafic.

ADVERTISEMENT

Victima este un bărbat, de 50 de ani, din localitatea Prundu. În ciuda eforturilor celor de pe Ambulanţă, motociclistul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.

ADVERTISEMENT
Tags: