News

Accident grav în Craiova. Doi oameni au murit și trei sunt răniți, după ciocnirea dintre un taxi și un BMW

17.05.2020 | 15:50
Accident grav in Craiova Doi oameni au murit si trei sunt raniti dupa ciocnirea dintre un taxi si un BMW
ADVERTISEMENT

Accident grav în Craiova. Doi oameni au murit și trei au fost răniți, după ce un taxi a intrat în coliziune frontală cu un BMW la intersecția a două străzi din oraș.

Accident grav în Craiova. Doi oameni au murit și trei sunt răniți, după ciocnirea dintre un taxi și un BMW

În cursul zilei de duminică, un taximetrist în vârstă de 55 de ani din Craiova şi o femeie de 39 de ani au decedat, într-un accident rutier grav care a avut loc la intersecția străzilor Câmpia Islaz şi Râului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, copilul femeii, în vârstă de 7 ani, şi bunicul acesteia au fost transportați la spital în stare gravă, potrivit Agerpres.

Conform primelor informații ale organelor legii, IPJ Dolj şi ISU Dolj, bărbatul de 55 de ani, din Craiova, care se afla la volanul unui taxi pe Câmpia Izlaz, la intersecţia cu strada Râului, nu ar fi respectat semnificația indicatorului “cedează trecerea”.

ADVERTISEMENT

Taxiul a fost lovit de un autoturism care circula pe strada Râului, la volanul căreia se afla un bărbat de 38 de ani, din Craiova.

“Conducătorul de taxi şi o femeie, pasager în taxi, în vârstă de 39 de ani, din Craiova au decedat.

ADVERTISEMENT

În maşină mai era bunicul femeii, de 84 de ani, şi copilul acesteia în vârsta de 7 ani, niciunul dintre cei doi nu era conştient când au fost preluaţi pentru a fi transportaţi la spital”, a informat IPJ Dolj.

Echipaje SMURD au ajuns la locul accidentului

În ceea ce-l privește pe șoferul celuilalt autoturism care circula pe strada Râului, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Din primele informații, el era conştient şi ar fi fost singur în maşină.

ADVERTISEMENT

Imediat după accident, la locul tragediei au ajuns mai multe echipaje de la SMURD și de la Serviciul de Ambulanță Dolj. De asemenea, au fost prezente echipaje numeroase de poliție, precum și de la serviciile speciale. Traficul a fost întrerupt.

ADVERTISEMENT