News

Cine e șoferul decedat în accidentul din Sibiu. Andrei, descris de rude ca un om muncitor și cuminte

S-a aflat cine este șoferul decedat în accidentul cumplit petrecut miercuri dimineață în județul Sibiu. Andrei este descris de rude ca un om muncitor și cuminte.
31.01.2024 | 21:11
Cine e soferul decedat in accidentul din Sibiu Andrei descris de rude ca un om muncitor si cuminte
Andrei, un tată de 29 de ani, este șoferul decedat alături de bebelușul său accidentul din Sibiu. Sursa foto: Ora de Sibiu / Eveniment Sibiu / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei, un tânăr de doar 29 de ani, este șoferul decedat în accidentul terifiant care a avut loc miercuri dimineață în localitatea Copșa Mică din județul Sibiu. Rudele acestuia au numai cuvinte de laudă despre el.

Andrei, un tată de 29 de ani, este șoferul decedat alături de bebelușul său accidentul din Sibiu

Ziua de miercuri, 31 ianuarie, a debutat cu o nouă tragedie pe șoselele din România. Un bebeluș de doar 8 luni și un bărbat de 29 de ani au murit, iar o tânără de 17 a fost grav rănită în urma unui accident rutier produs pe DN 14, la ieşirea din Copşa Mică spre Mediaş.

ADVERTISEMENT

Între timp, s-a aflat și identitatea victimelor acestui tragic eveniment rutier. Părinții micuțului mort în accident, Andrei și Carina, tocmai reveniseră din străinătate și voiau să se stabilească la Mediaș.

Cu câteva ore înainte de accident, ei își vizitaseră rudele. Apoi, în noaptea de marți spre miercuri, reveneau spre locuință. Destinul a fost însă nemilos cu acest tânăr cuplu.

ADVERTISEMENT

În timp ce se aflau la ieșirea din Copșa Mică spre Mediaș, o tragedie s-a abătut asupra familiei lor. Din motive necunoscute, Andrei a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un cap de pod.

Impactul a fost unul devastator. Tânărul tată și fiul său au murit pe loc, în timp ce Carina a suferit răni grave. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

ADVERTISEMENT

Andrei, descris de rude ca om muncitor și cuminte

Rudele lui Andrei sunt șocate de tragedia care a avut loc miercuri dimineață. O verișoară are numai cuvinte de laudă despre tânăr, pe care îl descrie ca fiind un om muncitor și foarte cuminte.

Era un om muncitor, era foarte bun, foarte cuminte. Aseară a venit la noi în sat aici, în Șeica Mare, și voia să se întoarcă înapoi acasă la apartamentul lui. Pe la ora 3, așa am aflat, a venit cineva și m-a anunțat că a făcut Andrei accident.

ADVERTISEMENT

Copilul, numai de el știam, că a murit. Pe urmă, când s-a dus băiatul și a văzut care e problema, ne-a spus că și el a murit. Noi știm că a plecat acasă. După cum am aflat, pe la ora 2 a plecat acasă, din Șeica Mare”, a declarat Maria Velțan, verișoara tânărului decedat, citată de Ora de Sibiu.

ADVERTISEMENT