News

Accident grav în Maramureș! Trei persoane spulberate pe trecerea de pietoni

28.07.2020 | 23:34
Accident grav in Maramures Trei persoane spulberate pe trecerea de pietoni
ADVERTISEMENT

Accident grav în Maramureș acolo unde nu mai puțin de trei persoane, între care un copil, au fost lovite pe o trecere de pietoni din Sighetu Marmației.

La volan se afla un șofer beat, conform primelor informații. Poliția a transmis că incidentul rutier a avut loc pe strada 9 Mai.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre o mașină condusă de un bărbat de 38 ani, din localitate care a spulberat pur și simplu trei persoane aflate chiar pe trecerea de pietoni.

Trei persoane accidentate pe trecerea de pietoni

De remarcat că în urma evenimentului rutier, un copil de 13 ani și a două persoane de 37, respectiv 59 de ani, au fost răniți.

ADVERTISEMENT

Acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,01mg/l în aerul expirat.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența băuturilor alcoolice pe numele șoferului.

ADVERTISEMENT

Tot alcoolul a fost de vină și în accidentul petrecut la Tulcea. Poliţiştii au stabilit că unul dintre conducătorii ambarcaţiunilor implicate în incidentul naval, în urma căruia trei persoane au fost rănite, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, într-o ambarcaţiune se aflau patru persoane, iar în cealaltă – nouă.

ADVERTISEMENT

“Din primele verificări a rezultat faptul ca la data de 28 iulie, o ambarcatiune in care se aflau patru persoane, în timp ce naviga pe fluviul Dunărea, din amonte, braţ Sfântu Gheorghe, cu intenţia de a pătrunde pe Dunărea Veche, pe fondul unor neînţelegeri în deplasare, a intrat în coliziune cu o altă ambarcaţiune, în care se aflau nouă persoane, care se deplasa din sens opus”, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea.

 

ADVERTISEMENT
Tags: