News

Accident grav în Mureș. O mașină și un microbuz s-au ciocnit. 13 persoane au fost rănite, dintre care 2 copii

Accident grav în județul Mureș, soldat cu 13 răniți, dintre care 2 copii. Impact violent între un microbuz și o mașină
02.09.2021 | 15:56
Accident grav in Mures O masina si un microbuz sau ciocnit 13 persoane au fost ranite dintre care 2 copii
ADVERTISEMENT

Un accident deosebit de grav a avut loc joi, după prânz, în județul Mureș. Un microbuz și un autoturism s-au ciocnit frontal pe DN 15, în zona localității Andreneasa.

În urma evenimentului rutier, 13 persoane aflate în cele două mijloace de transport, dintre care 2 copii, au suferit răni.

ADVERTISEMENT

Accident grav în Mureș: 13 răniți, dintre care 2 copii. Impact între un microbuz și o mașină

Din datele oferite de autorități aflăm că impactul dintre cele două vehicule s-a petrecut pe DN 15 Reghin – Toplița, la km 44+280, în localitatea Andreneasa.

La volanul autoturismului se afla o femeie de 36, din Tg. Mureș, iar la volanul microbuzului se afla un ieșean de 57 de ani.

ADVERTISEMENT

Din informațiile IPJ Mureș reiese că ambii conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

”Astăzi, în jurul orei 12,05, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN15 E578, pe raza localităţii Andreneasa.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, la kilometrul 44+280 m, poliţiştii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între un autoturism, condus de o femeie, de 36 de ani, din Târgu Mureş şi un microbuz, condus de un bărbat, de 57 de ani, din judeţul Iaşi, în care se aflau 9 persoane.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 13 persoane, respectiv a celor doi conducători auto, precum şi a trei pasageri din autoturism, dintre care doi minori, de 2 şi 5 ani şi a altor 8 pasageri din microbuz, cărora li se acordă îngrijiri medicale la faţa locului, urmând a fi transportaţi la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă, conform Agerpres.

ADVERTISEMENT

Circulația în zonă, blocată din cauza accidentului

Din cauza accidentului, circulaţia în zonă a fost blocată aproape o oră pe ambele sensuri de circulaţie.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Rutier Reghin pentru stabilirea tuturor împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier.

La ora redactării acestui material, centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române nu a anunțat reluarea circulației. Iată comunicatul din momentul producerii accidentului:

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN 15 Reghin –Toplița în localitatea Andreneasa(km. 44+280), s-a produs o coliziune în care au fost implicate 2 autovehicule. Traficul rutier este blocat.

Se estimează ca în aproximativ 30-45 de minute traficul să fie reluat”.

ADVERTISEMENT
Tags: