News

Accident grav în Satu Mare. Două femei au murit în urma impactului dintre un microbuz și o mașină

Două femei, de 60 și 63 de ani, au murit duminică într-un grav accident produs în Satu Mare. Autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un microbuz.
24.10.2021 | 16:55
Accident grav in Satu Mare Doua femei au murit in urma impactului dintre un microbuz si o masina
ADVERTISEMENT

Tragedie rutieră raportată duminică pe un drum național din județul Satu-Mare. Două femei și-au pierdut viața și alte trei persoane au fost rănit după impactul frontal dintre un microbuz de transport pasageri și un autoturism.

Din primele informații, accidentul s-a produs în jurul prânzului. Cele două mijloace de transport au fost conduse de către un tânăr, de 18 ani, din județul Maramureș, și de către un bărbat, de 42 de ani, din Racșa, Satu Mare.

ADVERTISEMENT

Două femei au murit într-un grav accident produs în Satu Mare. Coliziune între un microbuz și un autoturism

Evenimentul rutier din nordul țării s-a produs duminică, în jurul orei 11.40, pe Drumul Național 19, în localitatea Certeze. Potrivit PresaSM, un microbuz de transport persoane și un autoturism s-au ciocnit violent.

Într-o primă fază, cele două femei au rămas încarcerate. Cu toate că s-a reușit extragerea lor de către pompieri și s-au efectuat manevrele de resuscitare de către echipajele medicale de prim-ajutor, acestea nu au mai putut fi salvate.

ADVERTISEMENT

Toate cele 5 victime provin din mașina condusă de șoferul de 42 de ani. Femeile care au murit, de 60, respectiv 63 de ani, erau ambele din localitatea Racșa (Satu Mare).

Cele 3 persoane rănite prezintă o stare stabilă, fiind transportate la spital pentru efectuarea de investigații medicale suplimentare.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative. Cercetările continuă de către polițiști în cadrul dosarului penal întocmit în cauză.

Reacția IPJ Satu Mare după accidentul de la Certeze

”Astăzi, în jurul orei 11.40, polițiștii rutieri negreșteni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN19, în localitatea Certeze.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că două autoturisme au intrat în coliziune frontală. Cele două autoturisme au fost conduse de către un tânăr, de 18 ani, din județul Maramureș și de către un bărbat, de 42 de ani, din Racsa.

În urma evenimentului rutier toate cele 5 persoane care se aflau în autoturismul condus de bărbatul, de 42 de ani, au avut nevoie de îngrijri medicale. Din păcate din cele 5 persoane rănite, 2 femei, de 60, respectiv 63 de ani, ambele din Racsa, au decedat.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative. Cercetările continuă de către polițiști în cadrul dosarului penal întocmit în cauză”, au transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT
Tags: