News

Accident grav în staţiunea Olănești. Un tânăr de 27 de ani a murit în timpul unei plimbări cu ATV-ul, prietenul său a fost grav rănit

Încă o moarte violentă a fost provocată de o plimbare cu ATV-ul. Sâmbătă, la Băile Olăneşti, au fost două victime, însă viaţa uneia nu a putut fi salvată.
08.07.2023 | 19:42
Accident grav in statiunea Olanesti Un tanar de 27 de ani a murit in timpul unei plimbari cu ATVul prietenul sau a fost grav ranit
Tânăr de 27 de ani mort în accident de ATV, la Băile Olăneşti
ADVERTISEMENT

Un grav accident, care a avut drept consecinţă moartea unui tânăr şi rănirea altuia, s-a produs sâmbătă după-amiază în localitatea Băile Olăneşti, din judeţul Vâlcea. Bărbatul care şi-a pierdut viaţa avea 27 de ani.

Bărbatul rănit avea o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat

Tânărul care conducea ATV-ul prin staţiune era chiar din localitate, iar martorii spun că el mergea cu vitează. La un moment dat el a pierdut controlul şi s-a izbit violent de parapetul de protecţie de la marginea drumului.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, conducătorul ATV-ul, tânărul de 27 de ani, a murit la spital, iar un alt bărbat, în vârstă de 33 de ani, pasager pe ATV, a fost grav rănit.

“La data de 8 iulie a.c, Poliția orașului Băile Olănești a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că, un bărbat, de 27 de ani, din orașul Băile Olănești, în timp ce conducea un ATV, în localitate, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, intrând în coliziune cu parapetul de protecție de pe marginea drumului.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului ATV-ului, care a fost transportat la spital, decedând din păcate, la scurt timp de la eveniment.

Totodată, în urma evenimentului a mai fost rănit și un alt bărbat de 33 de ani, din județul Argeș, pasager pe ATV, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, de 33 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Accidentul de sâmbătă s-a produs la doar cinci săptămâni după unul la fel de grav produs în judeţul Giurgiu, în urma căruia un bărbat și fiul său de 9 ani au murit după ce s-au izbit cu ATV-ul de un stâlp.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în luna aprilie, un tânăr și o tânără de 19 ani au fost implicați într-un accident cu un ATV, între localitățile brașovene Viștea de Sus și Drăguș. Fata și-a pierdut viața, iar băiatul a fost rănit foarte grav.

ADVERTISEMENT
Tags: