News

Accident grav în Suceava. Opt persoane rănite, dintre care patru copii. Cinci dintre victime sunt încarcerate. Video

Un grav accident rutier a avut loc, marți după-amiaza, în județul Suceava. Opt persoane au fost rănite, dintre care patru copii, după coliziunea dintre două mașini.
27.12.2022 | 15:54
Accident grav in Suceava Opt persoane ranite dintre care patru copii Cinci dintre victime sunt incarcerate Video
Opt răniți, dintre care patru copii, după un grav accident produs în Suceava. Sursa foto: infotraficromania.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Din datele oferite de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.30.

Opt răniți, dintre care patru copii, după un grav accident produs în Suceava

Evenimentul rutier din județul Suceava a fost consemnat pe raza localității Ilișești. Au fost implicate două autoturisme, care au intrat în coliziune.

ADVERTISEMENT

În mașinile implicate în accident se aflau opt persoane. Cinci dintre acestea au rămas încarcerate.

La fața locului au fost moblizate două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, dar și cinci ambulanțe SAJ și SMURD.

ADVERTISEMENT

Potrivit ISU Suceava, persoanele rănite au suferit diferite leziuni și traumatisme, fiind preluate de către echipajele medicale și paramedicale pentru acordarea primului ajutor și pentru stabilizare.

De notat faptul că dintre cei opt răniți, patru sunt copii. Până la această oră nu s-au anunțat persoane decedate.

ADVERTISEMENT

”Vorbim despre un grav accident rutier produs pe DN17, pe raza localității Ilișești, în care au fost implicate două autoturisme. Din totalul de opt persoane din cele două mașini, cinci dintre ele au rămas încarcerate și au necesitat intervenția de urgență a colegilor de la descarcerare.

De altfel, s-a intervenit la fața locului cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, dar și cu cinci ambulanțe SAJ și SMURD. Persoanele rănite au suferit diferite leziuni și traumatisme, fiind preluate de către echipajele medicale și paramedicale pentru acordarea primului ajutor și pentru stabilizare”, a transmis maior Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

ADVERTISEMENT

Din cauza acestui accident, traficul în zona impactului a fost blocat timp de 60 de minute.

Accident spectaculos produs și în Constanța

Ziua de marți a adus mai multe accident grave în țară. În jurul prânzului, un eveniment rutier a avut loc și pe DN 22, localitatea Gura Dobrogei, județul Constanța.

În acest accident au fost implicate trei mașini. În urma coliziunii a rezultat rănirea unei persoane, care a fost transportată la spital. Timp de o oră, circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers.

ADVERTISEMENT