News

Zi plină cu accidente pe șoselele din țară. Persoane decedate și rănite în Sibiu, Brașov și Prahova. Trafic blocat pe DN1

Ziua de marți a adus din nou foarte multe accident pe șoselele din România. S-au raportat persoane decedate în Sibiu și Brașov, iar pe DN1 traficul a fost blocat.
27.12.2022 | 13:21
Zi plina cu accidente pe soselele din tara Persoane decedate si ranite in Sibiu Brasov si Prahova Trafic blocat pe DN1
Accidente cu morți și răniți pe șoselele din țară. Cele mai grave, la Sibiu și Brașov. Sursa foto: infotraficromania.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nici a treia zi de Crăciun nu a fost lipsită de accidente grave pe drumurile din România. Mai mulți oameni au murit sau au fost răniți în județele din Ardeal.

Accidente cu morți și răniți pe șoselele din țară. Cele mai grave, la Sibiu și Brașov

În județul Sibiu, ziua a debutat cu un grav accident produs în apropiere de localitatea Daia. Două autoturisme care circulau din sensuri opuse de mers s-au ciocnit frontal.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii, șase persoane au fost rănite. Din păcate, un bărbat de 50 de ani a decedat în urma impactului. Traficul în zonă a fost blocat zeci de minute.

”Echipajele SAJ și ISU sosite la fața locului au asistat un număr de 6 victime. După ce echipajul de descarcerare a extras un bărbat de aproximativ 50 de ani, echipajul SAJ a început manevrele de resuscitare, el fiind în stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost declarat decedat la UPU Sibiu, el nerăspunzând manevrelor de resuscitare”, conform SAJ Sibiu.

La spital au mai ajuns o femeie de 43 de ani și un bărbat de 73 de ani. Aceștia au suferit politraumatisme multiple. Celelalte trei persoane au refuzat transportul la spital.

ADVERTISEMENT

Tot de dimineață, o altă persoană a murit în județul Brașov. E vorba de o femeie aflată la volanul unei maşini, care a intrat în coliziune cu un TIR.

Deși a fost descarcerată, șoferița a suferit leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarată decedată, anunță ISU Brașov.

ADVERTISEMENT

Trafic blocat pe DN1, după un accident grav în zona Posada

Un grav accident s-a produs, marți, și pe DN 1, la Posada, localitate care aparține de orașul Comarnic, Prahova.

Două mașini care se deplasau în același sens s-au ciocnit, la urcare spre Valea Prahovei, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.

Evenimentul rutier s-a soldat cu trei victime, cu diferite leziuni, care au fost transportate către spital.

Din cauza acestui accident, traficul a fost blocat zeci de minute pe sensul de coborâre spre Ploiești. În prezent, până la finalizarea cercetărilor din zonă, se circulă dirijat, alternativ pe sensul de coborâre spre municipiul prahovean.

ADVERTISEMENT