News

Accident grav în Brașov. Doi morți și doi răniți după impactul dintre un TIR și o mașină

Un accident rutier grav a avut loc marți dimineață într-o localitate din județul Brașov. Doi morți și doi răniți în stare gravă, după impactul dintre un TIR și o mașină.
27.12.2022 | 07:31
Accident grav in Brasov Doi morti si doi raniti dupa impactul dintre un TIR si o masina
Tragedie rutieră în Brașov. Doi morți în urma unui grav accident. Coliziune între un TIR și o mașină. Sursa foto: romania24.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ziua de marți, 27 decembrie, a debutat cu o nouă tragedie pe șoselele din țară. Un grav accident rutier s-a soldat cu două persoane decedate și alte două în stare gravă, în județul Brașov.

Tragedie rutieră în Brașov. Doi morți în urma unui grav accident. Coliziune între un TIR și o mașină

Din primele informații, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a fost alertat, în jurul orei 05.00, în legătură cu un accident rutier produs în localitatea Prejmer.

ADVERTISEMENT

Aici, a avut loc o coliziune frontală între un camion cu remorca și un autoturism VW Touareg, notează Newsbv.ro.

Inițial, ISU Brașov anunța că, în urma impactului, patru persoane au rămas încarcerate. În aceste condiții, cei de la ISU au mobilizat la fața locului un echipaj pentru descarcerare, trei achipaje SMURD, o ambulanță SAJ și un echipaj cu apă și spumă.

ADVERTISEMENT

Dintre persoanele rănite, două victime erau în stop cardio respirator. Echipajele de salvatori au intervenit pentru descarcearea celor patru persoane și pentru acordarea asistentei medicale victimelor.

Din păcate, pentru doi oameni nu s-a mai putut face nimic. În ciuda eforturilor depuse de către medicii de pe Ambulanță, acestea nu au răspuns manevrelor de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Celelalte două persoane sunt grav rănite. Acestea au suferit politraumatisme și au fost transportate la spitalele din zonă de către echipajele medicale.

Poliția Română: Atenție la drum! Traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că pe mai multe drumuri din țară se circulă în condiții extrem de dificile.

ADVERTISEMENT

ANM a emis, încă de la primele ore al dimineții, mai multe alerte cod galben-nowcasting de ceață.

Sunt vizate județele Galați, Bacău, Olt, Dolj și Giurgiu. În aceste zone se vor semnala local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, asociată cu burniță ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea poleiului sau ghețușului.

ADVERTISEMENT