News

Accident rutier grav în Bistrița-Năsăud. O femeie și-a pierdut viața sub ochii fiicei sale

O femeie de 40 de ani a murit, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier care a avut loc într-o comună din județul Bistrița-Năsăud.
09.09.2023 | 20:11
Accident rutier grav in BistritaNasaud O femeie sia pierdut viata sub ochii fiicei sale
Echipajul SMUD nu a mai putut salva viața femeii/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un accident rutier grav a avut loc în comuna Rodna, județul Bistrița-Năsăud, o femeie căzând dintr-o autoutilitară pe ușa laterală a vehiculului. În pofida echipajelor de salvare, femeia găsită în stare de inconștiență nu a mai putut fi salvată, informează publicația locală Bistrițeanul.

Accidentul a avut loc pe un drum comunal din Rodna, mașina fiind condusă chiar de către fiica de 22 de ani a femeii care a căzut din autoutilitară. Polițiștii încearcă acum să stabilească în mod exact care au fost circumstanțele în care femeia a căzut.

ADVERTISEMENT

Astăzi, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz-Băi au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier pe un drum comunal în Rodna. La locul evenimentului, poliţiştii au identificat o autoutilitară condusă de o tânără de 22 de ani, din Rodna.

Din primele verificări, o femeie de 40 de ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa în calitate de pasager al autoutilitarei, s-a dezechilibrat şi a căzut din vehicul. În urma accidentului, femeia de 40 de ani a decedat”, a informat IPJ Bistrița-Năsăud.

ADVERTISEMENT

Fiica victimei a făcut atac de panică

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD și unul de ambulanță care au început manevrele de resuscitare a femeii pe care au găsit-o inconștientă. Cum starea ei părea foarte gravă, a fost chemat și un elicopter al SMURD.

Din păcate, protocolul de resuscitare nu a dat rezultate, astfel că a fost pronunțat decesul femeii de către medicul care venise cu elicopterul SMURD. „Fiica victimei a făcut atac de panică. A fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe Năsăud pentru investigații medicale suplimentare”, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.

ADVERTISEMENT

Şoferiţa a fost supusă testului cu aparatul etilotest, însă rezultatul acestuia a fost negativ. Cercetările poliției rutiere continuă, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

O altă tragedie produsă într-un accident rutier a avut loc sâmbătă în județul Olt, între localitățile Tia Mare și Cilieni, unde maşina condusă de un tânăr de 24 de ani a ieşit de pe şosea în circumstanţe neelucidate încă şi s-a oprit pe malul unui contracanal al râului Olt. În urma impactului, una dintre cele trei persoane aflate în mașină a fost aruncată în canal.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului rutier, un tânăr de 24 de ani, din comuna Vădăstrița, pasager în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Orășenesc Corabia. Un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate, pasager în același autoturism, a fost găsit decedat în contracanal de către scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

ADVERTISEMENT