News

Accident grav între un microbuz și o mașină, în Cluj. Șapte oameni au fost răniți, printre care patru copii

Un accident grav a avut loc, duminică, în Cluj. Patru copii, cu vârste cuprinse între 7 luni și 11 ani, au ajuns la spital.
21.01.2024 | 13:33
Accident grav intre un microbuz si o masina in Cluj Sapte oameni au fost raniti printre care patru copii
Accident grav între un microbuz și o mașină. colaj Fanatik/ Foto bihon.ro
ADVERTISEMENT

Accident grav între un microbuz și o mașină, în Cluj, produs duminică. Un microbuz și o mașină au fost implicate în evenimentul rutier, soldat cu șapte oameni răniți. Printre aceștia, se numără patru copii.

Accident grav în Cluj. Un microbuz și o mașină, implicate

O adevărată tragedie putea să aibă loc la finalul acestei săptămâni, pe DN1 E60, în localitatea Brăișoru, comuna Sâncraiu, în urma impactului produs între un mijloc de transport în comun și un autoturism. Un șofer de 22 de ani a pierdut controlul asupra volanului, într-o curbă periculoasă, ajungând în microbuz.

ADVERTISEMENT

În total, șapte persoane au suferit leziuni, inclusiv patru copii, cu vârste cuprinse între 7 luni și 11 ani. De asemenea, cei doi șoferi implicați în accident au fost încarcerați. La fața locului au ajuns pompierii, reușind să îi descarcereze și să îi extragă dintre fiarele vehiculelor.

Conducătorii auto au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital. Potrivit datelor transmise de ISU Cluj, cei patru copii au ajuns și ei la o unitate medicală pentru a fi supuși investigațiilor de specialitate.

ADVERTISEMENT

Starea lor este stabilă. Totodată, o femeie de 30 de ani a fost rănită. „Pompierii au descarcerat şi extras din autoturismul şi microbuzul avariat doi bărbaţi. (…) Au fost preluaţi de către echipajele medicale şi transportaţi la spital.

Conform primelor evaluări ambii sunt în stare stabilă. O femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, şi patru copii, cu vârste cuprinse între 7 luni şi 11 ani, au fost consultaţi şi transportaţi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

ADVERTISEMENT

Șoferul de 22 de ani a pătruns pe contrasens

În zona respectivă a fost trimis și un elicopter SMURD din cadrul Punctului Aeromedical Jibou, pentru a prelua victimele. Conform polițiștilor din Cluj, citați de presa locală, se pare că vinovat pentru producerea accidentului este șoferul de 22 de ani.

Cercetările preliminare arată că, într-o zonă marcată cu o curbă deosebit de periculoasă, pe sensul spre Oradea, a pierdut controlul asupra direcției. Mașina sa a pătruns pe sensul opus de mers.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a intrat în autovehiculul la volanul căruia se afla un conducător auto de 30 de ani, din Cluj-Napoca. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Rămâne să se stabilească, cu exactitate, cum s-a produs evenimentul rutier.

 

ADVERTISEMENT