News

Accident grav la Iași. Impactul a fost devastator. O persoană a murit, alte trei sunt rănite

29.07.2020 | 10:32
Accident grav la Iasi Impactul a fost devastator O persoana a murit alte trei sunt ranite
Accident grav la Iași. Impactul a fost devastator. O persoană a murit, alte trei sunt rănite. Sursa foto: ziaruldeiasi.ro
ADVERTISEMENT

Un accident extrem de grav s-a petrecut miercuri dimineață pe DN 28, între Războieni și Bălțați, în județul Iași. Trei autoturisme au intrat în coliziune.

În urma impactului devastator a rezultat decesul unei persoane și rănirea altor trei care se aflau în autoturismele implicate.

ADVERTISEMENT

Drama rutieră s-a produs în jurul orei 08.30 și, potrivit DRDP Iasi, traficul a fost blocat temporar, pentru măsurătorile de rigoare ale Poliției.

O persoană a murit după un accident rutier grav produs la Iași

Județul Iași a fost scena unui grav accident de circulație, soldat cu un mort și rănirea altor trei persoane, între localitățile Războieni și Bălțați.

ADVERTISEMENT

Conform Bzi, o conducătoare auto ar fi pătruns pe contrasens și ar fi acroșat o autoutilitară. Șoferița, care era singura în autoturism, a decedat.

Trei persoane din mașina cu care a intrat în coliziune au fost rănite. Un alt autoturism a fost implicat în acest accident, însă se pare că șoferul nu este rănit.

ADVERTISEMENT

În acest caz, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă.

Traficul a fost blocat temporar, pentru măsurătorile conform legii ale celor de la Poliție.

Accident rutier pe DN 28, Războieni, județul Iași

UPDATE: Trafic reluat în totalitate pe DN 28, Războieni, județul Iași Informare inițială: Accident rutier pe DN 28, Războieni, județul Iași, produs prin implicarea a trei autovehicule. Accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor șapte, cauza probabilă luată în calcul fiind depășirea neregulamentară, pe un sector marcat cu linie continuă. Traficul este blocat temporar, pentru măsurătorile Poliției.

Posted by DRDP Iasi Oficial on Tuesday, July 28, 2020

Centrul Info-trafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că ”circulația este oprită pe DN 28 Târgu Frumos – Iași, în zona comunei Războieni, județul Iași, după ce a avut loc o coliziune în care au fost implicate 3 autoturisme”.

ADVERTISEMENT