News

Accident grav la Suceava. O persoană a murit și două au ajuns la spital după coliziunea a două autoturisme 

19.05.2020 | 14:44
Accident grav la Suceava O persoana a murit si doua au ajuns la spital dupa coliziunea a doua autoturisme
ADVERTISEMENT

Accident grav la Suceava. O persoană și-a pierdut viața și alte două au ajuns la spital după impactul dintre două autoturisme pe ruta ocolitoare a orașului.

Accident grav la Suceava. O persoană a murit și două au ajuns la spital după coliziunea a două autoturisme

Relaxarea măsurilor de izolare din perioada pandemiei de coronavirus a adus cu sine o creștere considerabilă a numărului de accidente rutiere în țară.

ADVERTISEMENT

În cursul dimineții zilei de marți, 19 mai, un accident rutier extrem de grav s-a produs la ieşirea din municipiul Suceava spre localitatea Pătrăuţi, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, conform Agerpres.

În jurul orei 10:00, pe ruta ocolitoare a municipiului Suceava la ieșirea spre Pătrăuți, două autoturisme s-au ciocnit frontal.

ADVERTISEMENT

Au rezultat trei victime, dintre care una a rămas încarcerată. La locul accidentului au intervenit o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD. Persoanei care era în stare de inconştienţă i s-a acordat primul ajutor, dar paramedicii nu au reușit să-i salveze viața.

În continuare, polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

ADVERTISEMENT

Al doilea accident în decurs de o zi în Suceava

Impactul de pe ruta ocolitoare a Sucevei este al doilea în decurs de câteva ore în orașul din Moldova.

În prima zi a acestei săptămâni, două autoturisme au intrat în coliziune pe artera principală a municipiului Suceava, chiar în fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au anunțat că șoferul unui autoturism care circula pe sensul dinspre spital a făcut viraj la stânga, spre sediul Direcției Silvice Suceava, intrând în coliziune cu Mercedesul condus regulamentar, dinspre primărie, de un alt participant în trafic.

ADVERTISEMENT