News

Accident deosebit de grav în Mehedinți. Trei morți și șapte răniți, după impactul dintre două mașini

Un accident rutier extrem de grav a avut loc joi seara pe un drum național din județul Mehedinți. Șapte persoane au fost implicate în eveniment. Din păcate, dintre acestea, trei au murit.
13.01.2022 | 23:05
Accident deosebit de grav in Mehedinti Trei morti si sapte raniti dupa impactul dintre doua masini
Trei oameni au murit și patru sunt răniți, după un grav accident rutier produs în Mehedinți. Sursa foto: radioresita.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie rutieră pe un drum din județul Mehedinți. Echipele de salvare au fost solicitate să intervină joi seara la un accident rutier, produs între două autoturisme, pe DN 67 A, pe raza localității Cocorova.

Trei oameni au murit și patru sunt răniți, după un grav accident rutier produs în Mehedinți

În accident au fost implicate nu mai puțin de șapte persoane, dintre care trei au rămas încarcerate. În ciuda eforturilor echipelor de intervenție, pentru aceste persoane nu s-a mai putut face nimic.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, celelalte patru persoane primesc primul ajutor de la echipajele SMURD și SAJ, dintre acestea două sunt conștiente, iar alte două semiconstiente.

La fața locului au intervenit o autospecială de descarcerare, una de stingere cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD. De asemenea, la locul accidentului au fost direcționate și patru echipaje ale SAJ, informează Radio Reșița.

ADVERTISEMENT
Accident deosebit de grav în Mehedinți. Trei morți și șapte răniți, după impactul dintre două mașini. Sursa foto: radioresita.ro

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, traficul rutier pe DN67 Drobeta Turnu Severin – Motru, în loc. Cocorova, se desfășoară pe un singur fir, alternativ prin dirijare.

Se estimează ca în aproximativ 30-45 de minute să fie reluat în condiții normale”, anunță Poliția Română.

ADVERTISEMENT

Accident grav produs și pe Autostrada A1 Sibiu – Sebeș

Tot joi, un accident rutier grav s-a petrecut și pe autostrada A1 Sebeș – Sibiu, în zona Miercurea Sibiului. Un camion s-a răsturnat pe carosabil după ce a lovit parapetele. Traficul rutier a fost deviat temporar.

Accidentul s-a petrecut la km. 288. Șoferul a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în zona mediană a autostrăzii. Conducătorul auto este rănit.

ADVERTISEMENT

Șoferul autocamionului este un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Ocna Sibiului. Până vineri dimineață, traficul rutier în zona producerii accidentului se va desfășura pe banda 1 și banda de urgență ale fiecărei direcții de deplasare.

Potrivit ISU Sibiu, șoferul a fost descarcerat și predat echipajelor SMURD, în stare de inconștiență.

Infotrafic anunță că sunt blocate B1 și B2 , pe sensul către Deva, se circulă pe B. U. Traficul pe sensul spre Sibiu este blocat total. Traficul rutier a fost deviat prin parcarea existentă în zona producerii accidentului.

ADVERTISEMENT
Tags: