News

Exclusiv. Scandal în urma accidentului în care un polițist a omorât un copil! Martor: „Polițistul a coborât din mașină și o împingea pe fetiță cu piciorul”. Video

Scandal în urma accidentului rutier în care un polițist a omorât un copil de numai 13 ani. Un martor acuză în termeni duri și spune că agentul vinovat este acoperit de colegi
13.01.2022 | 18:12
Exclusiv Scandal in urma accidentului in care un politist a omorat un copil Martor Politistul a coborat din masina si o impingea pe fetita cu piciorul Video
Exclusiv. Scandal în urma accidentului în care un polițist a omorât un copil! Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

O maşină de poliţie a lovit două fete care traversau strada în Sectorul 1  al Capitalei și, din nefericire, una dintre ele a fost omorâtă. Cealaltă a ajuns cu răni multiple, printre care un picior rupt, de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Nu se știe încă dacă autospeciala de Poliție avea semnalele acustico-luminoase şi dacă era în misiune la momentul producerii evenimentului rutier. Nici măcar purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca nu a putut spune cu exactitate lucrul acesta. Interesant este că există martori care au contrazis total cele transmise de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Scandal în urma accidentului în care un polițist a omorât un copil!

Pârlea Andreea, martoră la accident, a explicat pentru FANATIK felul în care a avut loc incidentul rutier, dar și ce s-a petrecut la puțin timp după. Femeia a transmis că polițistul care se afla la volan a lovit inițial victima cu piciorul.

„Fetele au fost lovite, luate de pe trecerea de pietoni, una dintre ele a fost căzută chiar lângă trecere, cea care are doar piciorul rupt, cea care a decedat a fost târâtă pe capotă până în stația de RATB. Polițistul a coborât din mașină și o împingea pur și simplu cu piciorul.

ADVERTISEMENT

Există un martor care a declarat cum o împingea cu piciorul, îi dădea în piciorul ei. Ea avea și piciorul rupt și bocancul rupt, martorul i-a și spus: de ce dai cu piciorul în ea? Și atunci a întors-o într-o parte ca să vadă. El dădea cu piciorul să vadă dacă mai respiră”, a spus femeia pentru FANATIK.

Acuzele nu s-au oprit aici și femeia a transmis că Poliția încearcă mușamalizarea cazului. „Eu am fost martoră în momentul în care polițistul a coborât de la volan, un alt domn l-a ascuns după cazane și s-au schimbat hainele. Și am înțeles că ar exista un martor căreia îi este frică să vorbească, care a văzut că testul antidrog nu i s-a făcut polițistului, ci i s-a făcut domnului care a schimbat hainele”, a continuat aceasta.

ADVERTISEMENT

Acuze dure din partea martorilor accidentului

Oamenii spun că polițiștii nici măcar nu au sunat la salvare fiind ocupați cu altele. Culmea, în zonă n-ar mai funcționa nici camerele de supraveghere

„Primei fete nu a apucat decât să-i prindă piciorul, cea care a decedat a luat-o pur și simplu pe capotă. Lumea a sunat la salvare, ei n-au sunat nici la salvare, ei au sunat alte echipaje ca să vină să mușamalizeze.

ADVERTISEMENT

Acum ei spun că camerele nu funcționează, dar noi dacă ducem gunoiul la cazane, acolo în stație, ne dă 20 de milioane. Adică pentru gunoi merg camerele, pentru viața unui copil nu mai funcționează acele camere”, a continuat martora accidentului.

De altfel, mai spun cei care au asistat la incidentul rutier, pe șosea nu există nici cea mai mică urmă de frânare. „Fetele traversau de aici de la magazin pe partea cealaltă când polițistul a venit din partea dreaptă și a luat-o în plin pe capotă. Cel puțin 80 la oră, nu știu dacă ați văzut mașina cât era de distrusă, era ca și când ar fi lovit un om de 80 de kg nu un copil de 11 ani.

El a avut viteză foarte mare și se poate vedea pe șosea că nu există urmă de frânare, deci nu a încercat să frâneze, nu a încercat nimic. În condițiile în care, totuși, este o trecere de pietoni aici, chiar dacă vizibil este ștearsă, există un semn”, a mai zis Pârlea Andreea.

„Lumea a fost scandalizată pentru ce fapt? Pentru faptul că dacă era un om simplu, de rând, l-ar fi lăsat în stradă să-l omoare lumea cu pietre, dar el având o poziție a fost pitit, a fost ascuns.

Tocmai d-asta și stăm pe stradă ca să dăm declarații pentru că nu vrem să se mușamalizeze. O să-i dea, da, 2 ani cu suspendare că așa e la noi. Pentru ăștia se poate, pentru mine dacă aș fi lovit un om, mă duceam 20 de ani cu siguranță”, a continuat femeia

ADVERTISEMENT