News

Accident grav pe Centura Capitalei. Impact frontal între două TIR-uri, după o eroare făcută de un șofer bulgar

Un accident rutier grav a avut loc, joi dimineață, pe Centura Capitalei. Două TIR-uri au intrat în coliziune, după o eroare făcută de un șofer bulgar.
14.12.2023 | 09:55
Accident grav pe Centura Capitalei Impact frontal intre doua TIRuri dupa o eroare facuta de un sofer bulgar
Grav accident pe Centura Capitalei. Impact frontal devastator între două TIR-uri. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Două TIR-uri au fost implicate, la primele ore ale dimineții zilei de joi, 14 decembrie, într-un grav accident petrecut pe Centura Capitalei. Eroarea unui șofer din Bulgaria ar fi fost la originea evenimentului.

Grav accident pe Centura Capitalei. Impact frontal devastator între două TIR-uri

Accidentul din apropiere de București a dus la blocarea circulației pe sensul de mers dintre Domnești și Șoseaua Alexandriei. După ce autovehiculele de mare tonaj s-au ciocnit frontal, ambii șoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, se pare că responsabil pentru accident ar fi un șofer bulgar. Aflat la volanul unui TIR de culoare roșie, acesta a virat fără să acorde prioritate și a lovit frontal un TIR alb care circula din sens opus, notează Antena 3.

Șoferul nevinovat a avut cel mai mult de suferit. Acesta a rămas încarcerat între fiarele mașinii sale. După minute de intervenție dificilă, pompierii au reușit să-l scoată în viață. Cei doi șoferi au fost transportați la spital.

ADVERTISEMENT

Vestea bună este că viața niciunuia dintre cei doi nu este pusă în pericol. În urma accidentului de joi dimineață, traficul rutier a fost complet blocat pe porțiunea de șosea respectivă. În zonă s-a format o coadă de câțiva kilometri.

Intervenția echipajelor de descarcerare de la ISU a fost îngreunată de numărul mare de autovehicule aflate în trafic. Într-un final, după aproximativ o oră, circulația a fost redeschisă pe un singur fir, fiind dirijată alternativ.

ADVERTISEMENT

Accident grav și în Cluj. Mașină răsturnată

Angajații ISU din Cluj au avut și ei o dimineață alertă. Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost chemați la un accident rutier petrecut în localitatea Răscruci.

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. ”Autoturismul este răsturnat pe o parte, fiind puternic avariat. Din fericire, nu au existat victime încarcerate, iar o femeie și doi bărbați primesc îngrijiri medicale. Cu toții sunt conștienți și cooperanți”, au anunțat pompierii.

ADVERTISEMENT

În urma acestui accident grav, polițiștii au precizat că un pasager din cele două mașini a suferit răni mai serioase. S-a luat astfel decizia ca acesta să fie transportat la spital.

ADVERTISEMENT