News

Accident grav în Ialomița. Șoferul unei mașini a intrat într-un copac, cinci oameni au fost răniți

Accident grav în Ialomița, marți, în urma căruia cinci oameni au fost răniți. Un șofer s-a izbit cu autoturismul de un copac.
13.12.2023 | 00:02
Accident grav in Ialomita Soferul unei masini a intrat intrun copac cinci oameni au fost raniti
Accident grav în Ialomița. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Accident grav în Ialomița, în urma căruia cinci oameni au fost răniți. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, evenimentul rutier s-a produs în municipiul Slobozia.

Accident grav în Ialomița. Cinci persoane sunt rănite

Din primele informații, un singur autoturism a fost implicat în acest incident nefericit. Se pare că șoferul mașinii ar fi pierdut controlul asupra volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un copac.

ADVERTISEMENT

„Salvatorii ialomiţeni au intervenit la un accident rutier produs pe raza municipiului Slobozia, în care a fost implicat un autoturism ce a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat într-un copac”, a transmis ISU Ialomița.

În zona respectivă au fost trimise mai multe echipaje de intervenție SMURD și ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa. De asemenea, pompierii au intervenit cu descarcerarea și o autospecială de stingere.

ADVERTISEMENT

La fața locului au fost identificate cinci victime. Două persoane au fost grav rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Celelalte trei persoane au suferit răni minore și au refuzat să fie transportate la o unitate medicală.

„În urma evenimentului rutier au rezultat cinci victime, conştiente şi cooperante, cărora li s-a acordat asistenţă medicală de specialitate”, a adăugat ISU. Rămâne ca cercetările polițiștilor să stabilească în ce circumstanțe s-a produs, de fapt, accidentul.

ADVERTISEMENT

Doi morți și trei răniți într-un accident produs în Iași

Amintim că o tragedie a avut loc pe o șosea din județul Iași, luni dimineața, la primele ore, pe 11 decembrie. O mașină și un microbuz s-au ciocnit violent, iar în urma impactului doi oameni au murit.

Evenimentul s-a produs în localitatea Ion Neculce, comuna Războieni, aproape de Târgu Frumos. În urma impactului, două persoane și-au pierdut viața, iar alte trei au ajuns la spital cu răni serioase.

ADVERTISEMENT

„Este vorba despre intervenția în cazul unui accident cu mai multe persoane dintr-un microbuz și un autoturism. Au fost trimise acolo echipaje de la SMURD, terapie intensivă, echipaje de prim ajutor de la serviciu de ambulanță, ambulanță cu medic ambulanță, cu asistent”, informa ISU la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT