News
notix pixel id

Accident grav pe centura Capitalei: trei persoane au fost rănite. Traficul, blocat

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident pe Centura Capitalei.
15.06.2021 | 18:24
Accident grav pe centura Capitalei: trei persoane au fost rănite. Traficul, blocat
Accident grav pe centura Capitalei: trei persoane au fost rănite. Traficul, blocatSursa foto: Inquam Photos / Liviu Chirica
ADVERTISEMENT

Accident cumplit pe Centura Capitalei în zona dintre Chitila și Dragomirești Vale, traficul rutier fiind oprit pe sensul spre autostrada A1. Una dintre mașinile implicate a fost aruncată pe celălalt sens.

Trei persoane au fost rănite, iar una în stare gravă a avut nevoie de îngrijiri medicale. Apelul la 112 a fost făcut la ora 17.25.

Accident grav pe centura Capitalei: trei persoane au fost rănite

În accidentul de pe centura Capitalei s-au făcut praf trei autoturisme. Impactul a fost atât de puternic, încât una a fost aruncată pe celălalt sens. Apelul la 112 a fost făcut la ora 17.25.

ADVERTISEMENT

“Pe DNCB, în apropierea localității Chitila, județul Ilfov, a avut loc o coliziune în care au fost implicate 3 autovehicule.

Potrivit primelor informații, o persoană a suferit leziuni grave, este conștientă și primește îngrijiri medicale la fața locului. Traficul rutier este oprit pe sensul către autostrada A1 București-Pitești, circulându-se pe o bandă pe celălalt fir.

ADVERTISEMENT

Se estimează reluarea normală a circulației în 45 de minute”, a informat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Accident rutier
Accident pe centura Capitalei. Sursa foto: stiripesurse.ro

 

Pentru o perioadă s-a circulat doar pe o bandă, iar sensul Chitila 1 a fost blocat.
La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe fiind trei răniți. O persoană a suferit răni grave și a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului.

ADVERTISEMENT

Traficul a fost blocat zeci de minute. Din primele informații se pare că accidentul s-a produs din cauza unui șofer neatent care nu s-a asigurat când a intrat în depășire. Potrivit polițiștilor acesta ar fi avut și viteză destul de mare.

Accident cumplit pe centura Capitalei

La începutul lunii a avut loc un alt accident grav pe centura Capitalei, în apropierea localității Ștefăneștii de Jos. Mai multe persoane au fost rănite după ce 2 autoturisme și două camioane s-au ciocnit.

ADVERTISEMENT

Unul dintre șoferi nu a putut ieși din mașină și a fost nevoie de intervenția pompierilor SMURD. Accidentul s-a produs după ce una dintre mașini a făcut pană, iar alta a lovit-o din spate.

Ulterior, două autoturisme s-au tamponat. În total, 6 persoane au fost implicate în accident, iar două au avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri