News

Accident grav pe centura Capitalei: trei persoane au fost rănite. Traficul, blocat

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident pe Centura Capitalei.
15.06.2021 | 18:24
Accident grav pe centura Capitalei trei persoane au fost ranite Traficul blocat
ADVERTISEMENT

Accident cumplit pe Centura Capitalei în zona dintre Chitila și Dragomirești Vale, traficul rutier fiind oprit pe sensul spre autostrada A1. Una dintre mașinile implicate a fost aruncată pe celălalt sens.

Trei persoane au fost rănite, iar una în stare gravă a avut nevoie de îngrijiri medicale. Apelul la 112 a fost făcut la ora 17.25.

ADVERTISEMENT

Accident grav pe centura Capitalei: trei persoane au fost rănite

În accidentul de pe centura Capitalei s-au făcut praf trei autoturisme. Impactul a fost atât de puternic, încât una a fost aruncată pe celălalt sens. Apelul la 112 a fost făcut la ora 17.25.

“Pe DNCB, în apropierea localității Chitila, județul Ilfov, a avut loc o coliziune în care au fost implicate 3 autovehicule.

ADVERTISEMENT

Potrivit primelor informații, o persoană a suferit leziuni grave, este conștientă și primește îngrijiri medicale la fața locului. Traficul rutier este oprit pe sensul către autostrada A1 București-Pitești, circulându-se pe o bandă pe celălalt fir.

Se estimează reluarea normală a circulației în 45 de minute”, a informat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

ADVERTISEMENT
Accident rutier
Accident pe centura Capitalei. Sursa foto: stiripesurse.ro

 

Pentru o perioadă s-a circulat doar pe o bandă, iar sensul Chitila 1 a fost blocat.
La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe fiind trei răniți. O persoană a suferit răni grave și a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului.

Traficul a fost blocat zeci de minute. Din primele informații se pare că accidentul s-a produs din cauza unui șofer neatent care nu s-a asigurat când a intrat în depășire. Potrivit polițiștilor acesta ar fi avut și viteză destul de mare.

ADVERTISEMENT

Accident cumplit pe centura Capitalei

La începutul lunii a avut loc un alt accident grav pe centura Capitalei, în apropierea localității Ștefăneștii de Jos. Mai multe persoane au fost rănite după ce 2 autoturisme și două camioane s-au ciocnit.

Unul dintre șoferi nu a putut ieși din mașină și a fost nevoie de intervenția pompierilor SMURD. Accidentul s-a produs după ce una dintre mașini a făcut pană, iar alta a lovit-o din spate.

Ulterior, două autoturisme s-au tamponat. În total, 6 persoane au fost implicate în accident, iar două au avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT