News

Accident grav pe DN 7. Trei copii au fost transportați la spital

Impact violent în județul Vâlcea, acolo unde șoferul unei mașini a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un cap de pod.
17.08.2023 | 21:34
Accident grav pe DN 7 Trei copii au fost transportati la spital
Accident grav pe DN 7. Trei copii au fost răniți. Colaj Fanatik/ sursa foto: Hepta/ News.ro
ADVERTISEMENT

Accident grav pe DN 7, în localitatea Proieni, din județul Vâlcea, în urma căruia trei copii au fost răniți. Minorii, cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani, au fost transportați la spital pentru îngrjiri medicale.

Accident grav pe DN 7. Trei copii au fost răniți

Evenimentul rutier s-a produs miercuri, pe DN 7, în localitatea Proieni, la km 211. La volanul mașinii se afla un șofer de 43 de ani. Din primele cercetări, se pare că bărbatul ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, moment în care s-a izbit de un cap de pod.

ADVERTISEMENT

În urma impactului violent, cei trei copii care se aflau în vehicul, de 8, 11 și 14 ani, au suferit leziuni. La fața locului au ajuns polițiștii, dar și un echipaj medical, pentru a acorda primul ajutor victimelor.

Ulterior, copiii au fost transportați la o unitate medicală, pentru a fi supuși investigațiilor și pentru a primi îngrijiri medicale. „Polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu rănirea a 3 persoane.

ADVERTISEMENT

Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că, un bărbat de 43 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Proieni, la km 211, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un cap de pod”, au transmis polițiștii din Vâlcea, potrivit News.ro.

În continuare sunt desfășurate cercetări pentru a se afla, cu exactitate, în ce împrejurări a avut loc incidentul. Conform agenților rutieri, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

ADVERTISEMENT

Familie de români, implicată într-un accident mortal în Grecia

Amintim că miercuri, doi copii români au ajuns într-un spital din Grecia, după ce mașina în care se aflau cu părinții lor a fost implicată într-un accident teribil. Din păcate, tatăl și mama celor doi au murit.

Evenimentul tragic s-a produs pe autostrada Salonic – Serres, autoturismul în care se afla familia de români intrând în coliziune cu un TIR. Impactul a fost fatal pentru bărbatul și femeia de 45, respectiv 48 de ani.

ADVERTISEMENT

„Potrivit informațiilor obținute de către reprezentanții consulatului, accidentul s-a soldat cu patru victime, membri ai aceleiași familii, dintre care doi cetățeni români majori au decedat, iar alți doi cetățeni români minori au fost răniți, fiind transportați la o unitate medicală, pentru a beneficia de îngrijiri de specialitate.”, a informat MAE.

 

ADVERTISEMENT