News

Accident mortal în Dolj. Doi tineri și-au pierdut viața, alți doi sunt în stare gravă. Imagini terifiante

Tragedie în județul Dolj, acolo unde doi tineri au murit în urma unui grav accident de circulație. Alte două persoane au ajuns la spital.
31.07.2023 | 09:00
Accident mortal în Dolj. Colaj Fanatik/ sursa foto: Antena 3/ gds.ro
ADVERTISEMENT

Accident mortal în Dolj, în urma căruia doi tineri au murit și alți doi sunt în stare gravă. Evenimentul nefericit a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în localitatea Dobridor, conform oamenilor legii.

Accident mortal în Dolj. Doi tineri au decedat

În mașina morții se aflau patru tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 26 de ani. Din primele cercetări efecuate de polițiștii din Dolj, la volan se afla un tânăr de 25 de ani, din comuna Moțăței.

ADVERTISEMENT

Se pare că șoferul se deplasa din direcția Moțăței către localitatea Unirea, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra mașinii. A ieșit de pe carosabil și s-a izbit puternic de un stâlp de electricitate.

Impactul a fost fatal pentru șoferul de 25 de ani și pentru unul dintre pasageri. La fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj medical SAJ, însă din nefericire, cei doi nu au putut fi salvați. Medicii au fost nevoiți să îi declare decedați.

ADVERTISEMENT

Ceilalți doi pasageri, în vârstă de 22, respectiv 26 de ani, au fost grav răniți. Ei au primit îngrjiri medicale la locul accidentului, iar ulterior au fost transportați la spital, potrivit Inspectoratului de Poliție Dolj.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Verificările sunt în desfășurare, pentru a se stabili cu exacitate cum s-a produs această tragedie.

ADVERTISEMENT

Un motociclist de 36 de ani și-a pierdut viața în Harghita

Un alt accident mortal s-a produs, sâmbătă, pe Drumul Național 12 (DN12) în județul Harghita. Potrivit cercetărilor, un motociclist de 36 de ani, din județul Covasna, a intrat într-o mașină la volanul căreia se afla un tânăr de 22 de ani, din Băile Tușnad.

Din păcate, motociclistul a murit în urma coliziunii. Totodată, vehiculul pe două roți a fost cuprins de flăcări, fiind distrus aproape în totalitate de fooc, potrivit pompierilor din Harghita.

ADVERTISEMENT

„Din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat, de 36 de ani, din județul Covasna, în timp ce conducea o motocicletă pe D.E.578, din cauze și în împrejurări care vor fi stabilite la finalizarea cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Băile Tușnad. Din nefericire, în urma producerii evenimentului, motociclistul a decedat”, a transmis IPJ Harghita.

 

ADVERTISEMENT