News

Accident în Tulcea. Impact produs între un microbuz școlar și o mașină, mai mulți elevi sunt răniți

Un microbuz școlar a fost implicat într-un accident produs, luni, în județul Tulcea. 20 de elevi se aflau în mijlocul de transport în comun.
09.10.2023 | 15:32
Accident in Tulcea Impact produs intre un microbuz scolar si o masina mai multi elevi sunt raniti
Accident în Tulcea. Foto (descriptiv): SAJ
ADVERTISEMENT

Un accident rutier s-a produs, luni, în județul Tulcea, acolo unde un microbuz plin cu elevi și un autoturism s-au ciocnit violent. În mijlocul de transport în comun se aflau aproximativ 20 de copii.

Accident în Tulcea. Un microbuz școlar este implicat

Evenimentul rutier a avut loc în localitatea Baia. Conform cercetărilor desfășurate de oamenii legii, se pare că șoferul, în vârstă de 45 de ani, a intrat în microbuzul care se deplasa în fața sa.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, nu se știe cu exactitate în ce împrejurări a avut loc coliziunea față-spate. În urma impactului, patru elevi au fost răniți și transportați la spital. Și șoferul mașinii a suferit leziuni, ajunând la o unitate medicală.

”În urma accidentului a rezultat rănirea bărbatului de 45 de ani și a patru elevi care se aflau în microbuz, toți fiind transportați la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Tulcea.

ADVERTISEMENT

Microbuzul era condus de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din sat Panduru. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, în urma accidentului rutier. De asemenea, verificările continuă pentru a se stabili cu exactitate cum a avut loc incidentul.

ADVERTISEMENT

Accident mortal în Teleorman. Un copil și-a pierdut viața

Un copil de 5 ani și-a pierdut viața, în weekendul care tocmai a trecut, după ce mașina condusă de fratele său, în vârstă de 21 de ani, s-a răsturnat în afara carosabilului. Accidentul teribil a avut loc în județul Teleorman.

Potrivit verificărilor, fratele băiețelului ar fi vrut să evite un tractor care ieșea de pe un drum lateral. A tras de volan, însă autoturismul s-a răsturnat. Din nefericire, copilul de 5 ani a murit.

ADVERTISEMENT

„Autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, după ce conducătorul auto ar fi încercat să evite coliziunea cu un tractor care tracta două remorci, condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Plopii-Slăviteşti.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele indicând faptul că niciunul dintre cei doi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice la momentul producerii evenimentului rutier”, au transmis polițiștii din Teleorman.

 

ADVERTISEMENT