Accident înfiorător pe Valea Prahovei! Două motociclete și o mașină s-a ciocnit! Printre victime sunt și copii

Alexandru Năstase   
în HotNews
26/07/2020, 17:05
Accident înfiorător pe Valea Prahovei! Două motociclete și o mașină s-a ciocnit! Printre victime sunt și copii GALERIE FOTO
Doi politisti urmaresc imaginile transmise de camerele de supraveghere a traficului rutier, pe sectorul Bucuresti-Ploiesti-Sinaia-Azuga, al DN 1. Sursa foto - hepta.ro.

Un accident înfiorător s-a petrecut pe Valea Prahovei! Două motociclete şi o maşină s-au ciocnit la intrarea în Buşteni.

Din păcate au fost implicate 6 persoane în urma incidentului rutier. Printre victime s-au aflat și doi copii. La fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje de intervenție.

Traficul a fost întrerupt şi s-au format coloane de maşini într-o zonă în care și așa sunt aglomerări constante. Între Poaiana Țapului și Bușteni există mai mereu cozi uriașe de autoturisme.

Accident grav pe Valea Prahovei!

Și Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, pe DN 1 Ploieşti – Braşov, la kilometrul 127, la intrarea în staţiunea Buşteni dinspre Sinaia, judeţul Prahova, a avut loc un accident

Conducătorul uneia dintre motociclete a fost rănit. Pentru evitarea aglomerației, pot fi utilizate următoarele rute alternative la DN, DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești, DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești

De asemenea, conducătorii auto pot merge și pe DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște, dar și pe DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Totodată, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a mai informat că trei autoturisme au fost implicate într-un accident produs pe DN 11 Brașov – Târgu Secuiesc.

Incidentul rutier s-a petrecut la kilometrul 44+800 metri, în zona localității Cernat, județul Covasna. O persoană a fost rănită în urma impactului. Traficul se desfășoară alternativ, pe un fir.

Oamenii legii spun că încet, dar sigur drumul spre Valea Prahovei începe să se aglomereze constant în weekend. Ca de fiecare dată după perioadele călduroase, turiștii iau cu asalt muntele.

 

 

Închide ×