News

Ea este Flori, fata de 17 ani care a murit în accidentul din Buzău. Martorii spun că inconştienţa tatălui a băgat-o în mormânt

Flori Aron este adolescenta care şi-a pierdut viaţa vineri seara, la Padina, în judeţul Buzău, într-un accident provocat chiar de tatăl său.
29.07.2023 | 15:24
Ea este Flori fata de 17 ani care a murit in accidentul din Buzau Martorii spun ca inconstienta tatalui a bagato in mormant
Flori alături de tatăl său, ambii au murit vineri seara
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a petrecut vineri noapte în judeţul Buzău, în urma căruia o fată de 17 ani şi tatăl ei de 48 de ani au murit pe loc, după coliziunea frontală cu un camion.

Mama lui Flori este singura care a scăpat cu viaţă în urma tragediei

Flori, alături de mama sa, Cristina, şi tatăl ei, Adi, se deplasau dinspre Pogoanele spre Padina şi mai aveau puţin acasă. Adi părea că nu mai are răbdare şi a apăsat până la fund pedala de acceleraţie.

ADVERTISEMENT

Maşina înghiţea cu repeziciune kilometru după kilometru, dar bărbatul avea încredere în bolidul său Audi şi în calităţile sale de conducător auto, el lucrând în străinătate, ca şofer profesionist.

Într-o fracţiune de secundă totul avea să se spulbere, iar destinul a două vieţi urma să fie curmat brusc. Din motive momentan necunoscute Adi a intrat cu maşina pe contrasens unde s-a izbit violent de un camion condus de un şofer de 33 de ani, tot din Buzău.

ADVERTISEMENT

Adi şi fiica sa, Flori, au murit pe loc, în timp ce mama fetei, Cristina (45 ani) se zbate între viaţă şi moarte pe un pat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. este conştientă, dar are multiple traumatisme.

Flori, alături de părinţi
Flori, alături de părinţi

“Știe de decesul soțului, întreabă într-una ce s-a întâmplat cu fiica”, a scris una dintre rude, pe Facebook. S-ar părea că viteza excesivă este cauza principală a acestei tragedii.

ADVERTISEMENT

“Golul lăsat în urmă este infinit, Flori – 17 ani, Adrian – 48 ani. Nu am cuvinte… (accident, fiica şi tata), nu-mi revin… O DOAMNE !!!! Dumnezeu sa va odihneasca in pace ! Lacrimi… pentru tinereţea voastră!”, este mesajul de durere postat de una dintre rude.

Un martor susţine că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 200 km/oră, informaţie neconfirmată oficial, însă există şi alţi martori care confirmă că viteza cu care conducea tatăl lui Flori era una uluitoare.

ADVERTISEMENT

“Noi eram în spatele lor!! Ne-au depăşit cu o viteză nemaipomenită și am văyut accidentul live. Din păcate ăla a fost drumul lor, așa a fost să fie. Dumneyeu să îi odihnească!”, este postarea unei martore care semneaza Roxana Diamond.

ADVERTISEMENT
Tags: